What is Harvard looking for?

BUCURESTI - 21 decembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Junior Chamber International Bucuresti si MEDIA CONSULTA INTERNATIONAL va invita 22 decembrie ora 10.30, la o sesiune de informare despre admiterea la Harvard Business School si Harvard College.

What is Harvard looking for?

Sesiunea va avea loc in data de 22 decembrie ora 10.30 AM, in Sala Senatului Universitatii din cadrul Facultatii de Drept (Bd. Kogalniceanu 36-46).
Evenimentul va oferi informatii despre admiterea si viata de student la Harvard din perspectiva a doi studenti bursieri ai Harvard University. Veti avea ocazia sa aflati detalii despre Harvard de la Alexandru Popa, MBA ’07, si Alexandru Manaila, Harvard College ’03. Mike Morris, intervievatorul oficial al Harvard College pentru Romania, va fi de asemenea prezent la eveniment, impreuna cu Mihai Craiu, alumnus Executive MBA Program, HBS ‘06.
Mihai Craiu este Director General si actionar al companiilor Saptamana Financiara si Media Consulta International si este Director General la Jurnalul National si Antena 1 Constanta. Este absolvent ANEFS Bucuresti, SNSPA - Facultatea de Studii Politice si specializat in Negocieri Strategice, Harvard Business School, Boston, USA.
Alexandru Popa este student in ultimul an de MBA la Harvard Business School si sef de promotie al universitatii Stanford in anul 2002. Dupa terminarea studiilor la Stanford, Alexandru a decis sa isi foloseasca cunostintele invatate in tara devenind consilier guvernamental si apoi Presedinte la ARIS (Agentia Romana de Investitii Straine). Printre proiectele initiate si conduse de Alexandru se numara Bursa Speciala Guvernul Romaniei precum si Programul de Dezvoltare al Pietei de Capital. Incepand din 2007, Alexandru va lucra pentru un fond de investitii in California.
Alexandru Manaila este student la Economie in anul IV la Harvard College si absolvent Groton School, Massachusetts. Alexandru a pus bazele Romanian International University Fair, primului targ international de universitati din Romania, eveniment ce a atras universitati de prestigiu din Europa, SUA, Asia si Australia. Anul viitor Alexandru va lucra pe Wall Street intr-o firma de consultanta strategica financiara.
Evenimentul este sustinut de Media Consulta International, agentie romaneasca full service care activeaza de trei ani pe piata din Romania, pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat advertising, Media Consulta propune solutii integrate de business concultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR si are o divizie speciala de Real Estate care dezvolta proiecte in parteneriat cu reumitul consultant britanic, Currie & Brown.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mediaconsulta-international/what-is-harvard-looking-for