METATOOLS și STIHL îi aduc la Ploiești pe cei mai iscusiți tăietori de lemne din România!

Ploiesti - 1 septembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Constructii, Industrie, Retail

Live site

Cei mai iscusiți tăietori de lemne din România fac spectacol la Ploiești, pe data de 4 septembrie 2015, în cadrul show-ului demonstrativ STIHL Timbersports! Vino la sediul companiei METATOOLS SRL, din strada Poligonului, nr. 2, începând cu ora 15.00, să vezi o demonstrație de forță, adrenalină și cai putere!

4 septembrie - STIHL Timbersports la Ploiești!

Sportivii din lotul național de tăietori de lemne își vor dovedi măiestria și iscusința prin intermediul probelor deja consacrate din cadrul competițiilor internaționale, și anume: „tăierea cu joagărul”, „tăierea la înălţime”, „tăierea orizontală”, „tăierea cu motoferăstrăul” și „tăierea verticală”.

Show-ul demonstrativ aduce parte din atmosfera competițiilor internaționale STIHL Timbersports, în cadrul cărora sportivi din toată lumea se întrec în rapiditate și tehnică. Spectatorii vor avea ocazia să facă cunoștință cu membrii lotului național de tăietori de lemne, alcătuit din: Dan Petrescu (campion național în anul 2013 și 2015), Csongor Nagy (campion național 2014), Szilard Cser (component al lotului național 2015, locul 2 la Cupa Europeană destinată atleților sub 25 de ani în Austria, 2015) și Botond Nagy (antrenorul lotului național).

De asemenea, fanii brandului german vor avea ocazia să vadă la lucru motofierăstraiele STIHL, dar și să profite de reducerile la gama STIHL, valabile doar în ziua evenimentului. Mai mult, toți cei prezenți la eveniment vor primi un tichet cadou de 50 de lei, ce poate fi utilizat pentru achiziția de motoutilaje STIHL din showroom-ul METATOOLS, până la finalul anului.

Întrucât tăiatul lemnelor este o acțiune ce necesită un echipament corespunzător, după demonstrația de forță a lotului național de tăietori de lemne, cei prezenți la eveniment vor asista la o prezentare de modă inedită, în care modelele vor purta cele mai noi echipamente pentru protecția muncii. Pentru curajoși dar și pentru pasionați, organizatorii au pregătit un concurs de tăiat lemne contra cronometru, în urma căruia se va desemna cel mai rapid și iscusit tăietor de lemne, la categoria amatori.

Sportul tăietorilor de lemne îşi are rădăcinile în SUA, Canada, Australia şi Noua Zeelandă. De-a lungul timpului, aceste „încercări de forţă” s-au transformat într-o competiţie desfăşurată la un nivel atletic înalt. În anul 1985 s-au lansat competiţiile STIHL Timbersports, sub forma unei serii de concursuri, în SUA. Competiţiile STIHL Timbersports s-au impus drept unele de primă clasă în sportul tăietorilor de lemne, evenimente ce au loc atât la nivel naţional cât şi internaţional. În Europa, competiţiile au debutat în 2001 iar România are, începând din 2010, o echipă naţională de tăietori de lemne, care o reprezintă la competiţiile internaţionale. Evenimentul demonstrativ STIHL Timbersports este organizat de compania METATOOLS în parteneriat cu STIHL România, iar participarea este gratuită.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/metatools-srl/metatools-si-stihl-ii-aduc-la-ploiesti-pe-cei-mai-iscusiti-taietori-de-lemne-din-romania