Creative Lansează Aurora SDK pentru Seria Sound BlasterX

BUCURESTI - 4 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle

Kitul software gratuit permite dezvoltatorilor să personalizeze şi să sincronizeze sistemul de lumini Aurora Reactive cu o serie întreagă de produse

Sistemul de lumini Aurora Reactive

Creative Technology Ltd a anunţă lansarea Aurora SDK . Acest instrument va transforma Sistemul de Lumini Aurora Reactive, regăsit cu produsele blasterx /" title="sound blasterx">Sound BlasterX , într-o platformă deschisă, ceea ce le va oferi dezvoltatorilor libertatea de a personaliza, anima şi sincroniza modul de iluminare. Sistemul de lumini Aurora Reactive cu 16.8 millioane de culori se regăseşte în prezent la Sound BlasterX Katana, Vanguard K08, Siege M04, AE-5 şi Kratos S5.

Aurora SDK este un sistem cu APIs (Application Programming Interfaces) care permite unei terţe părţi să programeze hardware-ul Creative Sound BlasterX via RGB. SDK este complet echipat cu exemple de coduri, o bază de date API şi documentaţia prin care să susţină chiar şi un programator aflat la început.

SDK vine, de asemnea, echipat şi cu funcţia Aurora Unity care sincronizează activitatea sistemului de lumini reactive pe toate produsele Sound BlasterX compatibile. Dezvoltatorii au posibilitatea să creeze un ecosistem integrat din produse diferite de control al luminii; aceasta poate deveni roşie atunci când personajul principal din joc este rănit, portocalie când ataci inamicul sau respiri adânc şi fluidă atunci când eşti în căutarea inamicului. Posibilităţile sunt nelimitate.

Dezvoltatorii SDK înregistraţi vor primi lunar actualizări cu îmbunătăţiri are carateristicilor şi funcţionalităţii, dar şi suport privind dezvoltarea de la Creative. Dezvoltatorii pot descărca versiunea beta a Aurora SDK de la BlasterX.com/AuroraSDK.

Compatibilitate

Aurora SDK este compatibil cu următoarele produse care integrează sistemul de lumini Aurora Reactive:

- Sistemul audio Sound BlasterX Katana

- Tastatura mecanică pentru jocuri Sound BlasterX Vanguard K08

- Mouse de precizie pentru jocuri

- Sound BlasterX Siege M04Sound Blaster AE-5 PCIe DAC cu amplificator în căşti

- Difuzoare pentru jocuri Sound BlasterX Kratos S5 2.1 USB

Cerinţe:

- Windows® 7 sau mai recent (32-bit şi 64-bit)*

- Limbaj programare C++

*  Pentru maxim de performanţă este recomandat Windows 10 (64-bit)

Pentru informaţii adiţionale despre Aurora SDK, toată gama BlasterX Pro- Gaming , vizitaţi: BlasterX.com.

Despre Creative

Creative este un lider mondial în producţia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscută pentru plăcile de sunet Sound Blaster®şi pentru primii paşi în revoluţia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu soluţii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, căşti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili şi convertoare audio digitale. Azi, Creative reinventează Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, în forma noilor soluţii inovatoare Sound Blaster Roar şi Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generaţie interconectată digital, creând o punte între computer, smartphone, şi tabletă. Tehnologia proprietară Creative, produse hardware inovatoare, aplicaţii şi servicii care folosesc internetul, oferind consumatorilor un divertisment digital de înaltă calitate – oricând, oriunde.

# # #

Acest comunicat se referă la produse lansate în Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificărilor fără notificare în prealabil, şi poate fi diferit de alte zone geografice în funcţie de factori specifici şi cerinţe locale.  Creative, logotipul Creative, Sound Blaster şi BlasterX sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale Creative Technology Ltd în SUA şi/sau alte ţări. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

INFORMAŢII CONTACT

MGT Educational, www.mgt.ro

Ciprian Balan

creative@mgt.ro