WACOM a lansat un nou concept si o noua serie de tablete grafice

BUCURESTI - 23 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Odata cu aniversarea a 25 de ani de inovatie si evolutie Wacom – lider mondial in dezvoltarea, producerea si distribuirea tabletelor grafice si a echipamentelor de tipul “interactive pen display” – a anuntat lansarea noului concept de identitate pentru urmatoarea etapa de evolutie. Viziunea este accea de a apropia tehnologia de oameni prin intermendiul unei interfete naturale si intuitive care a consacrat compania de-a lungul anilor. Tabletele si solutiile grafice Wacom au fost utilizate pentru realizarea unor spectaculoare creatii de arta digitala, efecte speciale, animatii si moda. Milioane de clienti folosesc tehnologia brevetata “creion fara fir si fara baterii” punandu-si in valoarea creativitate si personalizandu-si propriile realizari.

WACOM a lansat un nou concept si o noua serie de tablete grafice

Bamboo reprezinta o extensie a acestui nou concept de dezvoltare care incuranjeaza utilizatorul sa navigheze, deseneze, picteze, schiteze, modifice poze si sa faca adnotari in stil propriu – “sa isi lase astfel amprenta”. Bamboo vorbeste mai putin despre tehnologie si mai mult despre dorinta de a incuraja consumatorii sa creeze imagini cu adevarat spectaculoase, sa se dezvolte comunicand vizual.

BAMBOO ONE: Interactiunea cu computerul nu trebuie sa fie neaparat plictisitoare. Bamboo One este poarta catre experienta cu o tableta grafica. Puteti descoperi cai noi si fascinante spre creativitatea si munca la calculatorul. Avand un concept intuitiv si un design de inalta calitate, utilizarea tabletei grafice Bamboo One este la fel de usoara ca si cand ai folosi un creion.

BAMBOO: Fiecare persoana are o semnatura proprie, un stil propriu unic. Fie ca este doar un comunicat, o scrisoare, sau o prezentare scrisa de mana, cu Bamboo puteti sa iesiti in evidenta prin ilustrarea ideilor cu ajutorul schemelor si desenelor.
Puneti-va amprenta unica asupra oricarui proiect in lucru - totul cu ajutorul unui creion.

BAMBOO FUN: Creativitatea inseamna exprimare. Si prin ce mod mai bun poti sa te exprimi decat prin crearea propriei tale lumi - fotografiile, desenele, colajele si scrisorile tale. Bamboo Fun ofera posibilitati aproape nelimitate de a te exprima intr-un mod simplu si intuitiv si iti ofera posibilitatea de a face cu calculatorul orice iti doresti intr-o maniera personala unica.

Despre MGT Educational

Produsele Wacom sunt prezente pe piata din Romania prin intermediul companiei MGT Educational – partener autorizat de peste 10 ani.

Gama completa de echipamente oferite de Wacom mai include si seria de tablete grafice profesionale Intuos3 si monitorul cu tableta grafica incorporata Cintiq.

MGT Educational este furnizor de echipamente si solutii destinate achizitiei, stocarii, arhivarii, editarii si redarii sunetului si imaginii precum si prezentarilor multimedia

Ca raspuns la dorintele si exigenta clientilor si partenerilor din domeniul IT&C, educational, informare si instruire MGT Educational ofera o gama larga de produse: videoproiectoare si ecrane de proiectie, ecrane holografice, instalatii de sonorizare pentru Sali de conferinta, televizoare LCD si cu plasma, camere video DVD, DVD-HDD si BD-HDD, camere foto digitale, dvd player si dvd recorder, medii de stocare, tablere grafice si accesotii pentru acestea.

Cu un portofoliu de echipamente produse de parteneri cu renume mondial ca HITACHI, OLYMPUS, WACOM, MEDIUM, BRAUN PHOTOTEHNIK, ADEO VIDEOPOOL, VERBATIM, MICROTEK, AVISION, YAMADA, SWEDX, SMS-SMART MEDIA SOLUTIONS, CERWIN VEGA, TLS si cu o echipa de profesionisti cu experienta, compania poate livra solutia optima pentru sali de conferinta, invatamant, show-room sau home-cinema.

Pentru mai multe detalii
Elena Bostan
Marketing Manager
021.232.88.94