Scriitorul Alexandru Mironov la Body Mind Spirit Festival 1-3 martie 2013 Sala Palatului

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Sambata 2 martie 2013 ora 16.00 in cadrul celei de a IX-a editii a Body Mind Spirit Festival ce se va desfasura la Sala Palatului, scriitorul Alexandru Mironov va sustine prezentare cu tema “ Starea Lumii”

Lumea-i visul sufletului nostru.

Mihai Eminescu

Jurnalist la revista “Stiinta si tehnica” , renumit pentru publicatiile de anticipatie,  desfasoara o bogata activitate de popularizare a stiintei si a SF .

A  comentat speculatiile despre calendarul mayas si asa zisul sfarsit al lumii pe care unii il asteptau pe 21.12.1012.

Alexandru Mironov declara : “"Eu pot garanta că va veni un sfârşit al lumii, dar acesta va fi peste 8 miliarde de ani, când soarele se va transforma în supernova şi globul de foc va înghiţi toate planetele până dincolo de Jupiter. Aşa spune teoria astronomică. Asta vă pot garanta şi ne putem verifica unii pe alţii”

Vino si tu sa dezbati impreuna cu Alexandru Mironov !

Intrarea libera ! Locuri limitate !

Inscrie-te aici: http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution organizator de targuri si expozitii: sanatate, frumusete, psihologie, dezvoltare personala. Body Mind Spirit Festival, Health & Beauty Expo, Slim Expo, No Limits Woman

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mh-media-solution/scriitorul-alexandru-mironov-la-body-mind-spirit-festival-1-3-martie-2013-sala-palatului