BLOGWAY susţine PR&AD Fair

BUCURESTI - 13 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 13 martie: Blogway susţine PR&AD FAIR, primul târg de joburi şi internshipuri în domeniul comunicării adresat studenţilor din România, dezvoltând blogul evenimentului www.befair.ro si oferind premii celor mai activi studenţi.

BLOGWAY susţine PR&AD Fair

Blogway a construit blogul pentru PR&AD Fair - www.befair.ro, principalul instrument de promovare a evenimentului, apelând la un design personalizat în line cu imaginea evenimentului. De asemenea, Blogway va fi prezent la PR&AD Fair, oferind premii celor mai activi şi mai curioşi studenţi care se vor face remarcaţi în timpul evenimentului prin întrebările adresate vorbitorilor.

Conceput ca un instrument extrem de uşor de folosit de către utilizatori, Blogway se alătură astfel primului eveniment dintr-o serie lungă de proiecte pentru tinerii comunicatori wannabes, încurajându-i să folosească blogul ca metodă de exprimare. Blogurile sunt un element esenţial pentru un bun comunicator, exemplele din blogosferă variind de la blogurile personale şi informative până la companiile care au inclus un astfel de instrument în lista canalelor de comunicare folosite.

„Blogul personal spune foarte multe despre posesorul său şi poate deveni un atu în momentul angajării, mai ales dacă jobul dorit este unul în industria comunicării. Noi am creat serviciul Blogway special pentru persoanele care au ceva de spus şi doresc să se lanseze în online. Blogway le pune la dispoziţie o interfaţă prietenoasă, sute de template-uri originale şi posibilitatea de a-şi crea un blog super personalizat în cel mai scurt timp. Este un instrument care vine în ajutorul tuturor celor care îşi doresc o carieră în comunicare” a declarat Flaviu Rădulescu, Managing Director Hostway, compania care a lansat Blogway în urmă cu mai puţin de o lună.

PR & AD Fair este organizat de PRIME România, Asociaţia Europeană a Studenţilor la Comunicare, evenimentul reprezintă primul târg românesc de joburi şi internshipuri în domeniul comunicării şi se va desfăşura în perioada 13-14 martie, la Palatul Şuţu din Bucureşti.

Cei 600 de participanţi care sunt aşteptaţi la Palatul Şuţu în aceste două zile vor putea primi informaţii suplimentare despre facilităţile pe care le oferă acest nou serviciu la standul special amenajat în cadrul târgului.

Despre Millenium Communications

Despre Blogway
Blogway este primul card preplătit din Romania care îţi permite să îţi modelezi blogul după chipul şi asemănarea ta. Serviciul costă 20 RON şi asigură un domeniu.ro, hosting pentru un an, număr nelimitat de adrese de mail, posibilitatea de a beneficia de unul dintre cele 300 de template+uri, pluggin-uri şi suport tehnic 24/24 h.

Despre Hostway
Hostway este o companie înfiinţată in 1997 în SUA, care oferă soluţii de hosting pentru clienţii din întreaga lume. Printre clienţi se numără companii precum Verizon, Cablevision, Comcast, eBay, Wikipedia, Sony Music sau Coca Cola. Începând cu anul 2006, Hostway are un birou şi în Bucureşti, deservind clienţi precum BRD- Groupe Societe Generale, Trilulilu.ro, GSP TV, Realitatea-Caţavencu, National Geographic Channel România şi alţii.

Laura Bănică
Millenium Communications
laura.banica@millcomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/millenium-communications2/blogway-sustine-pr-ad-fair