BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Juridic

Acum este sansa ta: de a merge in Marea Britanie, de a vizita marile simboluri cultural - turistice britanice, de a cunoaste prieteni din intreaga lume, de a invata engleza cu profesori vorbitori nativi.
Castiga un loc intr-o tabara de 2 saptamani, in Anglia! Intra pe www.mirunette.ro si INSCRIE-TE LA CONCURSUL MIRUNETTE LANGUAGE COMPETITION!

Toti elevii finalisti primesc diplome de participare la concurs!

Te asteapta si multe alte premii, oferite de partenerii nostri!

Ai sanse reale de a petrece doua saptamani in Anglia, in vara 2013!
Pentru a vedea calendarul concursului, intra pe www.mirunette.ro/concurs

Mergi GRATUIT intr-o tabara internationala de 2 saptamani, la Oxford, in Anglia! S-a lansat prima editie a concursului national de engleza Mirunette Language Competition!

Mirunette International Education

Castiga un loc intr-o tabara de 2 saptamani, in Anglia! Intra pe www.mirunette.ro si  INSCRIE-TE LA CONCURSUL MIRUNETTE LANGUAGE COMPETITION!

Toti elevii finalisti primesc diplome de participare la concurs!

Te asteapta si multe alte premii, oferite de partenerii nostri!

Ai sanse reale de a petrece doua saptamani in Anglia, in vara 2013!

Pentru a vedea calendarul concursului, intra pe www.mirunette.ro/concurs

Concurs organizat de Mirunette International Education, cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti!

Partenerii Mirunette International Education: Eurodidactica – distribuitor material didactice, Libraria Engleza Anthony Frost, Uniscan – Grup Educational, Editura Niculescu, British Council, Okian, Pigna si multi altii!

Calendarul concursului:

Mirunette International Education sustine copiii talentati si isteti pentru a experimenta calitatea sistemului de invatamant britanic. Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale , precum si in consilierea educationala pentru studii in Marea Britanie, Mirunette International Education a initiat acest concurs cu scopul de a descoperi si premia noi talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice. Toti copiii sunt asteptati sa ne surprinda!

Mirunette International Education, companie specializata in organizarea de tabere educationale in strainatate, a fost infiintata in anul 2004, in prezent fiind agent in Romania pentru peste 50 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ.

Experienta de 9 ani si profesionalismul echipei Mirunette International Education reprezinta cea mai buna carte de vizita! Aceste valori sunt recunoscute si de catre multi parinti care ne transmit in fiecare vara mesaje de multumire :

Multumim de gandurile bune! A fost o surpriza minunata pentru Marco.Se simte astfel mai aproape de dumneavoastra si sincer,va iubeste!Ii plac foarte mult taberele organizate de Mirunette si de abia asteapta sa plece si acum...Va multumim mult inca o data si va dorim sa aveti puterea sa fiti alaturi de copiii nostri mereu cu aceeasi caldura si cu acelasi devotament de pana acum.

Mult succes in noul an in care tocmai am pasit! (Corina C, mama lui Marco)

A trecut o luna si o saptamana de cand fiica noastra Andreea s-a intors din minunata tabara de la UCL Londra. Vrem sa multumim intregii echipe Mirunette pentru tot ce a facut, incepand cu intalnirea pe aeroportul Otopeni in ziua de 15 iulie si terminand cu seara zilei de 29 iulie 2012. Toti copiii au spus ca doreau ca tabara sa nu se mai termine. A fost ca un vis ce l-au trait 2 saptamani. Si tot ce este prea frumos, se termina prea repede!

Noi, parintii, urmaream pe Facebook locurile ce le vizitau in fiecare zi. Au ramas profund impresionati de tot ce au putut vedea, in special le-a placut foaret mult parcul de distractie din afara Londrei si nu numai! A fost o experienta de neuitat si de care isi vor aduce aminte cu mult drag mai tarziu. (Sorin A, tatal Andreei)

Mirunette International Education - Bd. Pache Protopopescu Nr. 81, Et.1, Sector 2, 021408, Bucuresti

Tel. 021 210 16 02 / 0723 606 633 / 0735 159 626 / Fax. 021 210 16 03 / E-mail: office@mirunette.ro

Web: www.mirunette.ro

Despre MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

Mirunette International Education reprezinta un agent in Romania pentru 36 de scoli internationale care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. \\\\\\\\\\\\\\\'Ideea s-a nascut urmare a experimentarii timp de peste 8 ani a mai multor tabere din Anglia, Spania, Italia si Franta, la care fiica mea a participat cu succes. Consider ca experienta proprie a unui parinte este cel mai direct feed-back, iar rezultatele in educatia primita sunt cea mai buna dovada ca investitia in educatia copiilor nostri este de o valoare nemasurabila\\\\\\\\\\\\\\\' - Daniela Pavoni, Director General.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mirunette-international-education/mergi-gratuit-intr-o-tabara-internationala-de-2-saptamani-la-oxford-in-anglia