"Atelierele de jumatate de zi!" Fa-ti sedinta mai placuta!

BUCURESTI - 12 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Cursuri

Tehnici vizuale de colectare de idei si generare de solutii

Pentru MMM Consulting , 2013 este an aniversar, anul in care organizam 10 evenimente deosebite pentru clientii nostri, anul in care lansam metodologii si cursuri noi!

Madi Radulescu, trainer-ul acestui workshop

Pentru luna martie va pregatim ceva cu totul deosebit!

O noua abordare, un nou stil de lucru o schimbare ce va conduce catre eficienta. Prin „Atelierele de jumatate de zi” ne propunem realizarea unor intalniri punctuale pe subiecte specifice care sa ofere informatii si abilitati „fulger”.

Iata ce sustine Madi Radulescu, trainer-ul acestui workshop: „In peste 20 de ani de facilitare si training, am testat diverse metode de colectare a informatiei in grupuri si echipe, de stimulare a contributiilor si inregistrare a acestor informatii in asa fel incat ele sa devina utile si baza imediata de decizie pentru manageri.

In acest workshop voi impartasi si vom lucra practic cu cateva din aceste tehnici vizuale care, vor creste eficienta sedintelor si intalnirlor voastre in companie, vor oferi participantilor vostri viziunea de ansamblu si le vor face mai dinamice si mai animate.

Intentia noastra este sa ii ajutam pe cei care tin sedinte sa faca saltul alaturi de participantii lor de la:

- Sedinte lungi fara cap si coada la sedinte scurte de maxim impact si eficienta;

- Subiecte care nu sunt de interes pentru toti participantii la gasirea unor solutii de informare;

- Lipsa de implementare post sedinta si lipsa de follow-up la planuri de actiune

Nota: Grupa se va organiza pentru minim 12 participanti, 60 euro + TVA/persoana, sala si refreshments incluse. 22 martie 2013, Bucuresti, 13.30-17.30

Despre MMM CONSULTING INTERNATIONAL

MMM Consulting International SRL, este o companie de training si consultanta in resurse umane.

MMM Consulting va ofera:
servicii integrate si personalizate;
metodologii internationale de diagnoza si consultanta, solutii testate;
training si dezvoltare;
cursuri in sistem deschis.

Fiecare situatie poate avea solutia sa unica, flexibila si dinamica, avind la baza un profesionalism solid.

www.mmmconsulting.ro

Taguri: MMM Consulting
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mmm-consulting-international/atelierele-de-jumatate-de-zi-fa-ti-sedinta-mai-placuta