Mob&Deco inaugureaza un nou showroom la Brasov

BUCURESTI - 11 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Retail

Live site

De la sfarsitul lunii noiembrie, Mob&Deco isi asteapta clientii in noul sau showroom de canapele, paturi tapitate, mic mobilier si decoratiuni din Brasov, in interiorul centrului comercial Altex, la etajul 1.

Coltar modular  Happy

Coltar modular Happy

Vizitatorii vor avea ocazia sa vizualizeze si sa testeze noua colectie de canapele Mob&Deco, ce propune atat canapele romantice si delicate cat si canapele in stil minimal, modulare sau multifunctionale, ce suprind prin ingeniozitatea sistemelor de extensie si de depozitare, foarte utile mai ales pentru spatiile de dimensiuni restranse.

Pentru cei ce sunt in cautarea unui pat elegant, modern si accesibil ca pret, in noul showroom este expus patul tapitat Messina, piesa de rezistenta a colectiei de paturi Mob&Deco, disponibil cu 15% reducere pana la sfarsitul anului.

GRATUIT – Consiliere de design personalizata

Ca noutate a gamei de servicii, Mob&Deco pune la dispozitia clientilor in mod gratuit serviciile de consiliere ale unui designer de interior pentru alegerea si personalizarea canapelei sau patului, incurajand astfel crearea unei piese de mobilier unice si cu personalitate.  Clientii isi vor putea realiza cu ajutorul designerului compozitia perfecta de culori, materiale si imprimeuri, beneficiind la cerere si de sfaturi pentru amenajarea locuintei.

Intreaga oferta Mob&Deco poate fi studiata pe  www.mobdeco.ro  iar clientii sunt asteptati in showroom-urile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov.

Adresa showroom Brasov:  Str Caramidariei nr.1, intersectia cu strada Cristianului, langa magazinele Altex, Auchan (fost Real).

Despre Mob Deco

Despre Mob&Deco

Mob&Deco s-a remarcat pe piata de mobilier din Romania prin cea mai bogata si diversificata stilistic gama de canapele si paturi tapitate, disponibile atat in stoc cat si prin comanda personalizata.

Oferta Mob&Deco cuprinde canapele din piele naturala si ecologica, canapele din stofa, coltare elegante si practice, mobila din rattan si mobilier conceput pentru masaj si destindere, la cele mai inalte standarde de calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mob-deco/mob-deco-inaugureaza-un-nou-showroom-la-brasov