MobilaDalin, partener UNTOLD 2016

Reghin - 8 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Motivele românești, reinterpretate în stil modern îi vor întâmpina pe artiștii care vor face spectacol și anul acesta, la UNTOLD. MobilaDalin s-a alăturat partenerilor UNTOLD 2016, cu un concept original și reprezentativ, care își propune să promoveze valorile și tradițiile românești.

Colțul Românesc by MobilaDalin, Untold 2016

MobilaDalin, partener UNTOLD 2016

UNTOLD Festival  are loc între 4 și 7 august 2016 în Cluj­-Napoca, fiind la a doua ediție. Festivalul care va atrage, conform organizatorilor, aprox. 70.000 de spectatori în fiecare zi, se va desfășura în paralel, pe mai multe scene, mai exact la Cluj Arena (Main Stage), Sala Polivalenta, Parcul Central și in Piața Unirii. Artiști renumiți precum AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, DMITRI VEGAS & LIKE MIKE, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, SCOOTER și mulți alții, vor crea unul dintre cele mai așteptate show-uri ale momentului, din Europa.

Cortul Românesc, conceput de designerul Mihai Grama pentru MobilaDalin, este un spațiu de relaxare și socializare amplasat în mijlocul Parcului Central. Cortul a fost creat special pentru UNTOLD, la solicitarea organizatorilor de a oferi festivalierilor de alte naționalități posibilitatea de a experimenta o particică din cultura românească. Astfel,  în această zonă, spectatorii vor putea degusta produse romanesti (țuică, slănină, dulceață, etc), oferite de producători tradiționali, vor scrie scrisori the old fashion way și vor vedea ce înseamna o covată, un război, un ,,ticlazău'' sau o ie.

MobilaDalin a creat, prin Cortul Românesc, o zonă de lounge deschisă publicului, unde spectatorii se vor putea bucura de momentele de relaxare oferite de fotoliile LiVE, care vor întări experiența românescă prin designul inspirat din motivele tradiționale. Și pentru cei care își doresc un fotoliu confortabil, acasă, concursul „Îți place? Poate fi al tău!“ le oferă posibilitatea de a câștiga unul, alături de un tricou imprimat cu motive etno, oferite de MobilaDalin. Mai multe detalii pe pagina de Facebook MobilaDalin.

Backstage-ul Sălii Polivalente din Cluj Napoca a fost decorat integral cu fotolii, oglinzi și obiecte de decor în stil românesc, reinterpretat. Artiștii care vor face spectacol la Cluj Napoca, se vor bucura de confort și relaxare, într-o ambianță care respiră tradiție. Culorile vii și imprimeurile etno utilizate pentru decorul panourilor și al fotoliilor LiVE duc mai aproape de lumea artistică internațională, tradițiile populare românești. Deși accesul este permis doar echipelor tehnice, aveți posibilitatea să aruncați o privire în backstage, acolo unde ARMIN VAN BURENN, TIESTO sau SCOOTER se vor relaxa, înainte de show.

Parteneriatul cu UNTOLD face parte din seria parteneriatelor culturale dezvoltate de echipa MobilaDalin, alături de Festivalul Internațional de Film NexT, TIFF, Festivalul George Enescu, Food Street Festival, Festivalul de Film Transilvania și multe altele. Conceptul de interacțiune dintre public și produsele de mobilier, dezvoltat de producătorul de mobilier din Jud. Mureș, este construit în jurul  sloganului „Enjoy Living“, prin care cei peste 270 de angajați implicați în producția de mobilier tapițat MobilaDalin își propune, în fiecare zi, să ofere bucurie oamenilor.

Despre MobilaDalin

MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat care activează pe piaţa din
România începând cu anul 1992. Compania se află pe locul 4 în topul producătorilor de mobilier tapiţat
din România (Studiu Interbiz, 2014).
În cei 23 de ani de activitate, a fost dezvoltat un portofoliu de produse care acoperă cererea clienţilor
pe trei direcţii: canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat,
concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casele clienţilor noştri.
Produsele MobilaDalin se vând astăzi în aprox. 150 de magazine din România, Ungaria şi Republica
Moldova. Estimăm că peste 100.000 de familii se bucură de confortul obiectelor de mobilier tapiţat care
au ieşit din fabrica noastră. Le mulţumim pentru încredere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mobiladalin/mobiladalin-partener-untold-2016