Molex Premise Networks lansează în România soluţia PowerCat 6A

BUCURESTI - 26 octombrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Compania Molex Premise Networks, important producător de cabluri şi sisteme de cablare structurată, anunţă lansarea în România a gamei de produse PowerCat 6A destinată aplicaţiilor 10 Gigabit Ethernet (10GBASE-T).

Compania Molex Premise Networks, important producător de cabluri şi sisteme de cablare structurată, anunţă lansarea în România a gamei de produse PowerCat 6A destinată aplicaţiilor 10 Gigabit Ethernet (10GBASE-T) şi compatibilă pe deplin cu protocoalele Ethernet anterioare.
Soluţia PowerCat 6A asigură o performanţă superioară în condiţiile în care nevoia de viteză şi siguranţă sunt esenţiale în zone critice de activitate. Această soluţie prezintă o reducere excepţională a Alien Crosstalk-ului, o bună performanţă pentru Insertion Loss şi asigură o protecţie sporită împotriva interferenţelor electromagnetice (EMI). Soluţia PowerCat 6A este alegerea ideală pentru proiecte gen Data Center, Instituţii financiar-bancare etc. dar şi pentru organizaţii ce doresc să se asigure de o performanţă ridicată a reţelei şi în viitor.
Componentele cheie ale soluţiei PowerCat 6A sunt Patch panelele ecranate, Patch Cordurile ecranate, Cablul categorie 6A ecranat şi inovativul modul ecranat DataGate™ . Modulul DataGate™ RJ45 este proiectat cu un capac interior ce asigură următoarele roluri:

- protecţia împotriva prafului şi contaminanţilor
- impiedică introducere greşită a patch cordurilor şi îndreaptă pini din interiorul modului.

Ecranajul modului DataGate™ este realizat prin turnare dintr-un aliaj de zinc fapt ce asigură asigură performanţe excepţionale în privinţa Alien Crosstalk-ului, valorilor Insertion Loss şi protecţiei împotriva interferenţelor electromagnetice.

Modulul ecranat PowerCat 6A DataGate™

Este emblematicul modul RJ45 folosit într-o gama largă de produse Molex Premise Networks.

- Capacul interior cu arcul aferent asigură conectarea corectă a patch cordurilor şi constituie o barieră impotriva prafului şi contaminanţilor.
- Ecranajul turnat asigura o protecţie eficientă şi robustă de 360 grade.
- Contactele IDC tip KATT (patent Molex) în formă de “V” care asigură o surafaţă de contact eficientă.
- Forma ascuţită a picioarelor contactelor IDC asigură rapiditatea conectării şi o crestere a capabilităţii de a menţine firul în contact.

Modulul ecranat PowerCat 6A DataGate™ se integrează intr-o varietate de rame pentru a obţine prize de telecomunicaţii tip : Euromod, Mosaic, Contura, DIN etc.

Patch panelele ecranate PowerCat 6A

Disponibile în variante de 24 porturi 1U drepte, 48 porturi 2U drepte, 24 porturi 1U unghiulare şi 48 porturi 2U unghiulare. Patch panelele ecranate PowerCat 6A sunt fabricate într-o varietate de formate pentru a raspunde cat mai bine necesităţilor de cablare. Dezvoltate cu gandul la usurinţa utilizării şi la asigurarea unei felxibilităţi optime patch panelele conţin :

- Etichetarea interioara si exterioară a porturilor.
- Eticheta pentru identificarea patch panelului.
- Porturi detaşabile
- Bandă velcro pentru strângerea cablurilor.

Patch panelele unghiulare elimina nevoia de organizatoare orizontale şi minimizează raza de curbură a patch cordurilor. Toate patch panelele PowerCat 6A acceptă modulul ecranat PowerCat 6A DataGate™.

Patch corduri ecranate PowerCat 6A

Proiectate pentru performanţă şi fiabilitate, toate patch cordurile sunt 100% testate înainte de expediere.

- Disponibile în 6 culori şi avand lungimi variate
- Fiecare patch cord posedă clamă şi manşon de protecţie
- Construcţie ecranată Cat 6A F/UTP

Cablul ecranat PowerCat 6A

Cablul ecranat PowerCat 6A cu 4 perechi.

- Capabilitate operare Full duplex pe cele 4 perechi
- Verificat ETL pentru standardele TIA/EIA-568-B.2-10 Category 6A şi ISO/IEC11801 A1.1 Class EA
- Specificat şi testat peste 500 MHz

Soluţia PowerCat 6A este acoperită de o garanţie globală de 25 de ani pentru produs, performanţa sistemului şi funcţionarea aplicaţiilor conform standardelor în condiţiile instalării de către un Certified Installer Molex Premise Networks.

Soluţiile Molex Premise Networks sunt prezente pe piaţa romanească de 7 ani şi au referinţe semnificative în domenii ca : banking, învăţămant, industrie, telecomunicaţii.

Pentru detalii suplimentare folosiţi datele de contact de mai jos.

Despre Molex Premise Networks

Molex Premise Networks este o divizie a Molex Incorporated - companie înfiinţată acum 71 de ani ce produce elemente şi sisteme de interconectare electronice, electrice şi fibra optica precum şi unelte destinate acestor sisteme.
Cu sediul central în Lisle, Illinois, SUA, compania deţine 54 de facilităţi de producţie în 19 ţări , plasându-se pe locul doi mondial în ierarhia producătorilor de elemente de interconectare.
Cu peste 30 de ani de experienţă, Molex Premise Networks este cel mai longeviv producător global de sisteme de cablare structurată , producând o gamă largă de produse destinată transmisiilor de voce, date şi imagini video.
Prin furnizarea la nivel global a unor soluţii inovative de cablare structurată, Molex Premise Networks şi-a câştigat reputaţia unei companii cu excelenţă tehnologică.

Molex Premise Networks oferă un portofoliu cuprinzător de soluţii de cablare :UTP, FTP, STP, Fibră Optică şi Management inteligent al infrastructurii de reţea . Toate produsele şi serviciile respectă şi chiar depăşesc cerinţele standardelor recunoscute în domeniu, incluzând aici şi TIA/EIA 568B.2, ISO/IEC 11801 :2002 şi AS/NZS 3080:2003.
Conştientizând nevoia de siguranţă şi încredere a clienţilor în soluţiile de cablare alese , Molex Premise Networks oferă 25 de ani Garanţie Globală pentru produs, performanţa sistemului şi funcţionarea aplicaţiilor conform standardelor.
Molex Premise Networks îşi dezvoltă continuu produsele sale pentru a întâmpina noile tehnologii , rămânând în fruntea inovaţiilor tehnologice şi extinzând graniţele tehnologiei de cablare în comunicaţii

Bogdan Necula
Regional Sales Manager
RO-BG-MD