«Montero, împreună cu farmaciştii din România vor să sacrifice 100.000 EUR, pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii»

BUCURESTI - 23 august 2005

Comunicat tip General in Sanatate

MONTERO a lansat campania de sprijin social «România sub ape», proiect derulat în comun cu farmaciile – clienţi MONTERO, în perioada august-octombrie 2005. Această campanie se desfăşoară la nivel naţional, iar fiecare farmacie participantă poate fi identificată printr-un afiş postat la intrare.

Titlul de mai sus face parte din declaraţia directorului general MONTERO SA, Radu Ioan Tudorache, care adaugă: «MONTERO îşi asumă pierderile generate de această acţiune, împreună cu farmaciile - clienţi MONTERO. Vom da celor ce au nevoie atât cât se poate şi suntem convinşi că sute de farmacişti ne vor ajuta şi vor răspunde la acest apel umanitar».
«Sunt mulţi oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Să nu uităm jurământul depus la terminarea facultăţii de farmacie! Noi nu suntem simpli vânzători de medicamente, ci suntem în slujba menţinerii sănătăţii, iar această donaţie este o modalitate în plus de a ne arăta sprijinul şi implicarea în problemele cu care astăzi societatea se confruntă.», declară Elena Tudorache, farmacist.
«Ne dorim să atingem o donaţie de 100.000 Eur, dar nu ne oprim aici. Ne vom implica alături de fundaţii în refacerea şcolilor şi dispensarelor din zonele calamitate. Fiindcă anul trecut 8% din medicamentele livrate în farmacii s-au distribuit prin noi, avem un rol semnificativ în păstrarea sănătăţii românilor. Nu vom dezamagi nici de data asta şi ne bazăm şi pe sprijinul farmaciştilor din toată ţara.», adaugă Directorul General MONTERO.

Întreg efortul logistic, menit să garanteze buna organizare a campaniei umanitare, este asigurat de participarea filialelor Montero Bucureşti, aflate în principalele oraşe din ţară: Braşov, Brăila, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara.

Despre MONTERO SA

Importator şi distribuitor de produse farmaceutice şi parafarmaceutice, activ pe piaţa românească din 1993, MONTERO oferă în prezent şi servicii de depozitare şi transport (inclusiv în condiţii speciale) pentru alţi importatori şi distribuitori de medicamente.
În portofoliul propriu se află în prezent 6000 produse, dintre care 2000 sunt parafarmaceutice, pentru al căror import/distribuţie s-a dezvoltat o divizie separată, numită VARIUM.

021/408.71.00
montero@montero.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/montero-sa/montero-impreuna-cu-farmacistii-din-romania-vor-sa-sacrifice-100-000-eur-pentru-ajutorarea-persoanelor-afectate-de-inundatii