Bucharest After9Cross, distracție prin mișcare

BUCURESTI - 27 iunie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Sport

Live site

MPG dă startul unei competiții unice în cadrul sistemului RUNFEST, în care toată lumea se va bucura de o super experiență sportivă, dar și de multă distracție. Este vorba despre prima ediție a Bucharest After9Cross, susținută de Infinity Trophy în calitate de partener oficial, ce invită la alergare toți iubitorii de mișcare din Capitală. Evenimentul se va desfășura pe 22 iulie 2016, începând cu ora 21:00, la adăpostul răcoros al naturii, chiar în mijlocul orașului.

Bucharest After9Cross - RUNFEST 2016

Bucharest After9Cross, susținut de Infinity Trophy, se va desfășura pe malul lacului IOR, în parcul Alexandru Ioan Cuza, locația fiind schimbată față de anunțul inițial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish și pentru cursele din cadrul competiției.

Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST va oferi pe 22 iulie 2016 tuturor amatorilor de distracție prin sport ocazia să se bucure de o atmosferă deosebită. Concurenții se vor întâlni într-un cadru special pregătit cu multe surse de energie și voie bună, muzică, jocuri de lumini și efecte, purtând costumații în culori vii și accesorii fosforescente.

Echipa MPG a pregătit două curse de alergare, de 6 km și de 9,5 kilometri, ce se vor desfășura în jurul lacului IOR,  și la care pot lua parte alergătorii amatori, indiferent de abilități, începând cu vârsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla în fața scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde toți concurenții vor pleca în cursele de alergare.

Participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregăti de concurs în ritmuri vesele de samba, într-un spectacol vizual și sonor oferit de membrii Bălașa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia să își completeze ținutele strălucitoare de seară cu desene fosforescente și să imortalizeze toate momentele de distracție la Photo corner.

Pasiunea pentru sport și pofta de mișcare împreună cu prietenii, familia și toți cei dragi vor completa tabloul plin de culoare și lumină al competiției Bucharest After9Cross. Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 19 iulie a.c., pe pagina dedicată evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Concursul Bucharest After9Cross este susținut de Infinity Trophy, în calitate de partener oficial, și de Running Warehouse, partener shop, alături de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 în Italia, Isostar, Wim Bosman, Sanador și de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group și Gustare Nevinovată. Totodată, sprijină realizarea evenimentului ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Primăria sectorului 3 al Capitalei și Asociația “Zsolt Gyongyossy, educație prin sport”.

Susțin spiritul sportiv și ne ajută să comunicăm în permanență și să vă informăm Kiss FM, în calitate de partener media oficial al sistemului RUNFEST, alături de campionul în recrutarea online eJobs și de Inga Media și Libertatea, cu statutul de parteneri media principali, precum și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Asociația Ro Club Maraton, Biciclistul, Revista Alerg.ro, Orasulm.eu, Revista Running Mag, IReporter, 4RUN, Edu-news, România Pozitivă, Sportlocal.ro, Sportpici, Insport, SportsPlanner, blogurile 188bmp.com, Chineata.ro, Carmenalbisteanu.ro, 6pack.ro, 36fit.com, BikeFm.ro și agenția de bloggeri Kooperativa 2.0.

Vă așteptăm cu muzică, distracție și mișcare la... Bucharest After9Cross!

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/bucharest-after9cross-distractie-prin-miscare