Gabriela Szabo Run Fest 2013 vine cu pachete de start valoroase si premii atractive

BUCURESTI - 16 septembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Sport

Live site

Au mai ramas doar 9 zile pana la inceperea competitiei Gabriela Szabo Run Fest si pana cand
va veti intalni la start cu Gabriela Szabo, campioana olimpica la atletism. Peste 200 de persoane s-au
inscris pana acum in concurs, la toate categoriile: Copii, Juniori, Open, Familie si Stafeta.

Toate persoanele care s-au inscris in competitia de alergare Gabriela Szabo Run Fest, care va avea loc pe 21 septembrie 2013, in Padurea Baneasa, vor beneficia de un pachet de start consistent, iar beneficiile participarii nu se opresc aici. MPG a pregatit o serie de premii atractive pentru cei care vor ajunge primii la linia de finish, dar si doua tombole cu premii pentru competitori.

Pachetele de concurs destinate participantilor vor fi diferite in functie de categoria de varsta. Pentru adulti si juniori, nascuti inainte de anul 2000, kitul cuprinde numar de concurs si cip de cronometrare, medalie de finisher si un tricou inscriptionat Gabriela Szabo Run Fest 2013 - doar pentru inscrierile realizate inainte de 18 septembrie. Tot in pachet sunt incluse numeroase produse puse la dispozitie de sponsorii competitiei: 3 mostre de tablete efervescente Zero; pentru sportivi; gel de dus LifeCare; Pachet Biofarm - Cavit Junior S Sirop, Bioland Calciu Magneziu cu vit. D3, Calciu Sirop Biofarm;punga covrigei Grand Papa; biscuiti Poieni; saculet Intersport; bere Ursus Cooler fara alcool – se ofera dupa cursa. Valoarea acestui pachet de concurs este de 120* lei.

Pentru copii, nascuti intre 2000 si 2005, pachetele vor include: numar de concurs si cip de cronometrare, medalie de Finisher si un tricou inscriptionat Gabriela Szabo Run Fest - doar pentru inscrierile realizate inainte de 18 septembrie. Din partea sponsorilor sunt oferite urmatoarele produse: penar Kinder; set de creioane colorate; pachet Biofarm - Calciu Sirop, Cavit Junior cu fier, Cavit Junior fara zahar; sampon si gel de dus LifeCare; produs Cartoon Network; punga covrigei Grand Papa; biscuiti Poieni. Valoarea pachetului de concurs este de 150* lei.*Pachetele de concurs destinate competitorilor sunt incluse in taxa de participare si nu presupun nicio plata suplimentara.

MPG va asigura pe toata perioada desfasurarii concursului Gabriela Szabo Run Fest: apa “La Fantana” pe traseu si la punctul de alimentare de la Finish; selectie de fructe Abbara la punctul de alimentare de la start; asistenta medicala Crucea Rosie Romana - Filiala Sectorului 5 Bucuresti, prin serviciul AMBU-CR la punctul de start si pe traseu; servicii medicale de urgenta oferite de Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria; servicii de comunicatii de urgenta oferite de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta; arbitri si 30 de voluntari pe traseu din partea Brigazii de Voluntari;acces la terasa evenimentului si la cortul destinat momentelor de relaxare; acces gratuit la zona de schimb si garderoba in cortul Darom Evenimente; muzica si sonorizarea evenimentului oferite de Fives;servicii de securitate din partea SSG.

Ultima zi de inscriere online pe www.runfest.ro este joi, 19 septembrie. Dupa inscrierea online si achitarea taxei, participantii isi vor putea ridica pachetele de concurs in zilele: miercuri - 18 septembrie, joi - 19 septembrie si vineri - 20 septembrie, in intervalul orar 17:00-20:00, in incinta magazinului Intersport, din cladirea Mall Vitan, Bucuresti.

concursului.

MPG va oferi foarte multe premii la competitia Gabriela Szabo Run Fest. Ocupantii podiumului de la fiecare categorie, dar si 24 dintre participantii la cele doua tombole, vor fi premiati.

Pe fiecare din cele sapte curse vor fi acordate cate trei premii, pentru locurile 1, 2 si 3, pentru categoriile masculin si feminin, cu exceptia cursei de tip Stafeta. Toti participantii vor primi medalie de finisher la incheierea cursei.

Toti alergatorii vor participa automat si la una din cele doua tombole organizate, Tombola Copii 1,5 Km si Tombola Open, Juniori, Familie, Stafeta, aici urmand sa fie acordate in total 11 premii atractive si diverse, oferite de sponsorii: Intersport, Cartoon Network, Life Care, Skil, La Fantana, Atlantis Fitness &
Lifestyle, Biofarm si Kinder.

participare le gasiti pe site-ul evenimentului: www.runfest.ro.

Bucuresti, 12 septembrie 2013

Kitul de concurs poate fi ridicat si de la fata locului, in ziua evenimentului, 21 septembrie. Pentru a evita totusi aglomeratia, le recomandam participantilor sa ridice kitul de start inainte de ziua concursului.

Toti alergatorii vor participa automat si la una din cele doua tombole organizate, Tombola Copii1,5 Km si Tombola Open, Juniori, Familie, Stafeta, aici urmand sa fie acordate in total 11 premii atractive si diverse, oferite de sponsorii: Intersport, Cartoon Network, Life Care, Skil, La Fantana, Atlantis Fitness & Lifestyle, Biofarm si Kinder.

Detalii legate de etapele inscrierii in competitie, categoriile de varsta, regulile si taxa de participare le gasiti pe site-ul evenimentului: www.runfest.ro.

Gabriela Szabo Run Fest 2013 este un eveniment sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Despre MPG

Despre Gabriela Szabo:
In 1999 a fost declarata cea mai buna sportiva si atleta a lumii si cea mai buna atleta a Europei. In 2000 a
castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vara. De patru ori campioana mondiala la seniori,
Gabriela Szabo a stabilit recorduri mondiale la cursele de 2.000 si 5.000 de metri.
Despre Saptamana Europeana a Mobilitatii:
Comisia Europeana organizeaza, in perioada 16-22 septembrie, Saptamana Europeana a Mobilitatii, prin
care incurajeaza cetatenii europeni sa foloseasca mijloace alternative transportului motorizat si poluant
si sa imbunatateasca starea mediului si calitatea vietii in orasele europene.
Despre MPG:
MPG este o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si
activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15
ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 2.000
de evenimente sportive, ajungand in prezent sa coordoneze peste 600 evenimente pe an, in 12 sporturi.
Proiectele dezvoltate se adreseaza in mare masura amatorilor - Tenis Partener, Tenis10, Descopera
tenisul!, Riders Club, Romanian Corporate Sports, dar si sportivilor profesionisti. Detalii despre istoricul
si activitatea companiei gasiti pe www.mpg.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/gabriela-szabo-run-fest-2013-vine-cu-pachete-de-start-valoroase-si-premii-atractive