Mai multi kilometri, mai multa distractie la RUNFEST 2014! START la inscrieri pentru crosul din Padurea Baneasa

BUCURESTI - 1 august 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Sport

Live site

Esti gata de alergare? Am dat startul inscrierilor la RUNFEST 2014, asadar incepe antrenamentul pentru a fi in forma la cea de-a doua editie a evenimentului, care va avea loc pe 20 septembrie a.c., in Padurea Baneasa. MPG iti lanseaza invitatia de a participa la cros in natura si iti ofera mai multe variante de traseu, adaptate oricarui nivel de pregatire. Poti concura impreuna cu cei dragi, familia si prietenii, la cea mai energizanta manifestare sportiva a toamnei.

Start la inscrieri pentru RUNFEST 2014

Dorim sa atragem in mijocul naturii cat mai multi alergatori si, mai ales, sa incurajam familiile sa evadeze pentru cateva ore din spatiul urban si sa se bucure de frumusetea si racoarea padurii. Ramanem consecventi in a oferi oamenilor, indiferent de abilitatile sportive si gradul de pregatire, prilej de bucurie, facand sport, impreuna, pe trasee adaptate pentru fiecare.

Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG

Dupa ce, anul trecut, la startul acestei competitii s-au aliniat peste 600 de alergatori din Bucuresti dar si din alte orase din tara, a doua editie a RUNFEST va oferi participantilor un nou prilej de a profita de beneficiile crosului in padure.

„Dorim sa atragem in mijocul naturii cat mai multi alergatori si, mai ales, sa incurajam familiile sa evadeze pentru cateva ore din spatiul urban si sa se bucure de frumusetea si racoarea padurii. La RUNFEST nu exista decat limita minima de varsta, respectiv 8 ani, asadar oricine este invitat sa se inscrie si sa vina la start, indiferent de nivelul de pregatire, incepator sau alergator cu experienta. Ramanem consecventi in a oferi oamenilor, indiferent de abilitatile sportive si gradul de pregatire, prilej de bucurie, facand sport, impreuna, pe trasee adaptate pentru fiecare”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Noutatile celei de a doua editii a RUNFEST constau in mai multi kilometri pentru toate categoriile de concurs si mai multe curse pentru ca toti participantii sa se bucure de un timp mai lung de alergare si pentru a avea posibilitatea de a-si testa forma fizica.

Astfel, pe 20 septembrie vor avea loc 8 curse de alergare in aer liber, pe trasee ce combina zone de padure cu cele de asfalt. Pentru copii si juniori, traseele vor fi special concepute si vor avea 2 kilometri si, respectiv, 4 kilometri. Parintii care vor sa isi incurajeze copiii sa faca sport se pot inscrie impreuna cu unul dintre acestia la categoria Familie, unde vor avea de parcurs cate 4 kilometri fiecare.

Cei care au inclus alergarea de anduranta in antrenamentul saptamanal si vor sa parcurga mai multi kilometri in padure, pot opta direct pentru categoria Individual Open. Aici se pot inscrie persoanele care au implinit minim 18 ani, iar concurentii au de ales intre trei variante de traseu: 5 km, 10 km sau 15 km. Pasiunea pentru miscare e impartasita si in echipa, iar pentru Stafeta am pregatit doua variante de concurs pe un singur traseu: 2 x 5 km sau 3 x 5 km.

Inscrierile la cea de a doua editie a RUNFEST sunt deschise si se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.runfest.ro. Grabeste-te sa prinzi ofertele speciale valabile pana pe 10 august a.c.!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, categorii de concurs, regulament, taxa de inscriere, kit de participare, program, concursuri si premii puse la dispozitie de organizator si de sponsori, te invitam sa vizitezi http://www.runfest.ro/, dar si pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, RUNFEST isi doreste sa incurajeze oamenii sa acorde mai mult timp sportului si sanatatii lor si sa participe la alergare in natura, alaturi de familie si prieteni, pentru a-si imbunatati calitatea vietii.

Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria Municipiului Bucuresti sustin desfasurarea celei de a doua editii a crosului RUNFEST si sprijina evenimentele care incurajeaza publicul larg sa faca miscare si sa se bucure de frumusetea competitiilor sportive in natura.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam si sa va informam Kiss FM, in calitate de partener media oficial al RUNFEST 2014, revista Plafar si Inga Media, in calitate de parteneri media principali, precum si partenerii media Comunicatedepresa.ro, Realitatea TV prin emisiunea Fresh Refresh, TV City, Sport Revolution, Romania Pozitiva, Greenadventure.ro, Biciclistul.ro, SportPici.ro, eMunte.ro, 4run.ro si 6pack.ro.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia ProAm Events. Fundatia initiaza si sustine proiecte dedicate atragerii populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG, organizatorul RUNFEST, este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 650 de evenimente sportive, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 3 sisteme nationale: tenis - www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro si ciclism - www.ridersclub.ro, precum si un sistem de campionate sportive pe 10 discipline, in Bucuresti, accesat de peste 100 de companii - Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 - www.tenis10.ro - a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Petru a afla mai multe informatii despre MPG intra pe www.mpg.com.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/mai-multi-kilometri-mai-multa-distractie-la-runfest-2014-start-la-inscrieri-pentru-crosul-din-padurea-baneasa