Peste 650 de turnee în 5 țări, cu Tenis Partener și Tenis10

BUCURESTI - 1 februarie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Sport

Live site

Iubitorii de tenis trebuie să își “ascută” rachetele și să se pregătească pentru un sezon spectaculos în circuitele Tenis Partener și Tenis10. Evenimente de top, locații frumoase și variate, noi turnee peste granițele țării, premii mai mari și diversificate și jucători dornici de a-și îmbunătăți palmaresul sunt principalele atractivități ale sezonului de tenis 2016-2017.

Tenis Partener, circuit national pentru amatori coordonat de MPG

Calendarul Tenis Partener din acest an, cel mai mare circuit din țară destinat amatorilor, coordonat de MPG, va fi unul caracterizat prin diversitate și spectaculozitate. Printre evenimentele cele mai mari ale circuitului, care au stabilit recorduri de popularitate anul trecut și care se așteaptă să crească în 2016 din toate punctele de vedere, enumerăm: 6 turnee Platinum, un Masters la Gherla, Turneele Campionilor de simplu și dublu la Brașov și evenimentele de mare succes România Joacă Tenis și Bucureștiul Joacă Tenis.

În prezent, participanții se bucură de partea a doua a turneelor Winter Series, urmând să se mai desfășoare încă aproximativ 60 de turnee până la finalul lunii martie.  Tot în prima lună de primăvară se va disputa ediția a 3-a a Turneului Campionilor de Dublu, iar apoi se va lansa un calendar al verii extrem de bogat: 300 de turnee îi așteaptă pe jucători în mai bine de 100 de cluburi din țară și în peste 55 de orașe!

În continuare, toate formatele de joc speciale vor fi păstrate, începând cu seria de mini-turnee “Descoperă Tenis Partener”, dedicată jucătorilor începători, ce a strâns aproape 50 de evenimente în cele mai mari centre din România.

Ca în fiecare an, noi cluburi de tenis din țară și de peste granițe și-au anunțat intenția de a se alătura circuitului Tenis Partener. O atenție specială va fi acordată dezvoltării secțiunii de turnee internaționale. Dacă Moldova își păstrează graficul de turnee, în Bulgaria vor apărea localități noi pe harta Tenis Partener, cu mai multe competiții. Noutatea absolută o reprezintă însă organizarea primelor turnee din Serbia, Ungaria și Austria. Prin urmare, calendarul 2016-2017 se anunță deosebit de interesant și bogat în evenimente în care pasionații vor avea la dispoziție în total mai bine de 450 de turnee, în peste 70 de orașe din România și din alte 5 țări.

O veste bună pentru cei împătimiți după puncte și premii este aceea că va crește numărul turneelor Gold până la aproximativ 75 de evenimente, iar valoarea premiilor oferite se va dubla față de 2015, ajungând la 35.000 de euro.

Și pentru cei mici continuă povestea Tenis10. Peste 200 de turnee în toată țara se vor desfășura în cel de-al 7-lea sezon al circuitului destinat copiilor cu vârste între 4 și 10 ani, coordonat de MPG.

Printre cele mai importante evenimente care îi așteaptă pe toți puștii pasionați ai sportului alb să își etaleze îndemânarea și talentul, menționăm: 7 turnee Platinum la Brașov, Cluj, Focșani, Mamaia, Oradea, București, Pitesti; Winter Series Little Stars, în luna aprilie; Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfășurat în aproape 18 orașe în luna mai; Circuitul Super10, în București, Iași și peste graniță, la Albena; Masters Bistrița.

Un aspect important de subliniat este că invitația la Winter Series Little Stars este deschisă tuturor copiilor care câștigă minim un turneu în perioada noiembrie 2015 – martie 2016 și care sunt încă eligibili să participe în sistemul Tenis10.

În decembrie, toti puștii care au câștigat cel puțin un turneu în perioada aprilie-octombrie 2016 sunt așteptați să se dueleze la cea de a 7-a ediție a Turneului Campionilor.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitelor de tenis pentru amatori, vă invităm să vizitați paginile oficiale www.tenispartener.ro și www.tenis10.ro, dar și pe cele Facebook Tenis Partener și Tenis10.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 19 ani in domeniu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mpg1/peste-650-de-turnee-in-5-tari-cu-tenis-partener-si-tenis10