Castiga un Voucher de 200$ in bijuterii de argint

Arad - 31 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Din 1 septembrie 2009 incepe editia a2-a a concursului TWO FABULOUS cu premii in valoare de 200$ in bijuterii de argint. Inscrie la Newsletter-ul SilverCity 5 prietene si creste-ti sansele de castig, deoarece castigatoarea trebuie sa imparta premiul cu tine!

Castiga un Voucher de 200$ in bijuterii de argint

Din 1 Septembrie 2009 incepe Editia a-2-a a concursului TWO FABULOUS!

Two Fabulous se intoarce in forta cu premii mai substantiale (Voucher 200$) si proceduri de participare mai clare.

Dupa cum stiati, concursul Two Fabulous va trimite la cumparaturi, la distractie, cu prietena cea mai buna.

Esenta jocului consta in faptul ca premiul castigat trebuie impartit cu o prietena, aleasa de catre dvs. din cele 5 amice, carora le-ati recomandat Newsletter-ul SilverCity.
Conform Regulamentului Concursului aveti obligatia sa trimiteti Newsletter-ul SilverCity la minim 5 persoane cunoscute (cunostinte, amice, familie, etc.) utilizand formularul TRIMITE UNUI PRIETEN din partea stanga jos email-ului tip Newsletter trimis de SilverCity. Astfel echipa SilverCity va putea monitoriza exact activitatea dvs. si va tine evidenta adreselor de email inscrise de catre dvs.
Nu uitati: oricare din cele 5 prietene poate reiesi castigatoare si va trebui sa imparta premiul cu dvs. Aveti astfel de 5 ori mai multe sanse de castig!
Pentru mai multe detalii parcurgeti Regulamentul oficial al concursului afisat pe prima pagina a site-ului SilverCity.ro.

Despre MY SILVER CITY SRL

SilverCity.ro - Magazin online Bijuterii Argint Thailanda. Inele, cercei, bratari, lanturi si pandantive din argint 925 menite sa iti complimenteze frumusetea.
www.silvercity.ro
office@silvercity.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/my-silver-city-srl/castiga-un-voucher-de-200-in-bijuterii-de-argint