Viziteaza NetDeal si prinde ofertele de Black Friday!

Berceni - 17 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Compania NetDeal, activa pe piata de energie regenerabila din anul 2013 ca importator si distribuitor de panouri fotovoltaice si sisteme fotovoltaice, va propune oferte extraordinare de Black Friday.
Energia solara poate fi foarte usor folosita – prin intermediul unui sistem de panouri fotovoltaice ce transforma lumina de la soare in electricitate, pe intreaga durata a anului.

Sistemul fotovoltaic este alcatuit din mai multe componente:
o Panouri fotovoltaice
Regulator de incarcare PWM sau MPPT
o Invertor
o Acumulatori (deep cycle, gel, etc)
Becuri Led 12v
o Accesorii (mufe, conectori, cablu solar )
o Sisteme de prindere

La baza producerii energiei electrice sta celula fotovoltaica aflata in componenta acestor panouri fotovoltaice, convertind energia luminoasa in energie electrica. Celulele fotovoltaice sunt protejate impotriva interperiilor, furtunilor de un geam foarte rezistent, cu continut scazut de fier ce nu reflecta lumina. Astfel panourile fotovoltaice actuale sunt destinate unei utilizari de lunga durata, intre 20-25 ani.

Dintre aplicatiile in care pot fi utilizate panourile fotovoltaice mentionam:
o Vehicule de agrement
o Sursa de alimentare pentru echipamente controlate de la distanta
o Sisteme de monitorizare pentru industria de petrol si gaze
o Sisteme de trafic, securitate , mediu , și alte sisteme de monitorizarea și semnalizare
o Sisteme de pompare a apei
o Electrificarea rurală
o Sisteme pentru uz casnic, rezidential (Iluminat interior/exterior, Led/monitor TV, Receiver TV)
o In functie de configuratia sistemului, se poate utiliza la sisteme de incarcare a bateriei la 12V, 24V sau 48V (Functioneaza cu orice tip de acumulatori la 12v - Gel, AGM, VRLA, Sealed Acid, etc)
o Alte aplicații industriale și de consum

Ca sa beneficiezi de ofertele noastre de Black Friday, intra pe magazinul online www.NetDeal.ro in data de 18 Noiembrie 2016, sa vizualizezi ofertele promotionale si nu ezita sa comanzi produsele dorite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netdeal/viziteaza-netdeal-si-prinde-ofertele-de-black-friday