Camere de supraveghere exterior

BUCURESTI - 1 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Gama completa de camere de supraveghere exterior la preturi fara concurenta

Camere supraveghere exterior

Când alegi dintre multele camere de supraveghere exterior din oferte, trebuie să te asiguri că sunt special proiectate să reziste atât condițiilor meteo extreme cât și potențialelor lovituri mecanice cauzate accidental sau în mod intenționat de hoți. Carcasa trebuie să fie concepută dintr-un metal dur ce asigură protecția camerei de supraveghere când afară plouă, bate vântul, ninge sau este foarte cald. Oferta noastră de camere de supraveghere exterior cuprinde camere AHD, camere supraveghere IP si Speed Dome sau PTZ. Acestea pot avea lentilă fixă, ce va asigura o vedere perimetrală (unghiul "mort" mai mic), sau lentilă vari-focală ce permite reglarea manuală distanței de vizualizare, a unghiului și a calității imaginii afișate.

Firma noastra importă și distribuie o gama variată de camere de supraveghere exterior pentru majoritatea proiectelor Dvs.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/camere-de-supraveghere-exterior