Casute de gradina si centre de activitati in aer liber

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Casutele in miniatura sunt jucarii de gradina, folosite in aer liber sunt destinate pentru a petrece timpul in aer curat, pentru ca activitatile copilului tau sa fie cat mai sanatoase si relaxante. Fiecare copil este fericit sa se joace in natura. Este mult mai interesant si mai captivant cand alergi liber, simti adierea vantului, soarele te incaleste si simti mirosul ierbii proaspete. Somnul este mai sanatos dupa activitati in aer curat si in gradini pline de verdeata. Pofta de mancare revine si roseata in obrajori, sanatatea izvoreste si imunitatea se intareste avand cat mai multe activitati in aer liber. Casuta de gradina are dimensiunile medii pentru a putea fi folosita de copii de la varste cat mai fragede pana la cele mai inaintate.

casuta de gradina fetite

Casuta Little Tikes include 4 teme de joaca. Aceasta casuta se transforma de la o tema la alta putand fi pe rand scoala, sala de sport, statie de benina sau fast food. Sunt casute din material plastic rezistent dar in acelasi timp nu atat de rigid incat copii sa fie in pericol. Culorile materialelor folosite sunt vii sunt culori din natura si culori pe care copii le indragesc. Dimensiunile acestea sunt lungime de 140, cu latimea de 124 si inaltimea 147 cm. Cu greutati foarte reduse, se pot amplasa si monta cu usurinte in orice curte, in orice gradina, spatiu de joaca sau terasa. Sunt jucarii multifunctionale ce pot fi amplasate chiar pe terase descoperite, la inaltime si nu numai.

Cabana Little Tikes: este casuta ce imita o cabana la dimensiuni reduse lungime 145, latime 122 si inaltime 150 cm. Este recomandata copiilor de peste 2 ani iar limita de varsta nu exista. Te poti juca si daca esti adult. Activitatile impreuna cu copii sunt de bun-augur. Parintii se pot implica in activitati cu cei mici mai ales cand acestia desfasoara activitati sportive si consuma energie. Dotata cu ferestre cu obloane pe fiecare din laturi si cu usa colorate decupata de la jumatate si asortate, Cabana Little Tikes are o greutate de 60 de kg si este destul de incapatoarea pentru 2 copii sau chiar mai multi.

Casuta Evergreen Roz Little Tikes: este o casuta roz pentru fetite.Usa este rotunjita si foarte eleganta de culoare crem iar acoperisul imita tigla de culoare mov.Ferestrele au obloane si sunt de culoare bleo. Casuta Evergreen este destinata copiilor incepand cu 2 ani pana la 6 ani. Dimensiunile casutei sunt generoase astfel 2 copii pot incapea inauntru de inaltimi de pana la 131 cm. Lungimea casutei este de 127 cm iar latimea se situeaza la 114 cm. Greutatea casutei este de 45 kg si se poate amplasa usor in gradini, curti si alte

spatii deschise. Se monteaza usor si se demonteaza lafel de usor si o puteti utiliza pentru diverse jocuri.

Casuta cu tobogan Neighborhood Fun Center si este destinata grupurilor de copii. Este ideala pentru ca prezinta spatii interactive si se poate folosi alaturi de prieteni si vecini. Toboganul te ajuta sa socializezi cu prietenii tai si sa te joci impreuna cu ceilalti copii. Dimensiunile casutei sunt generoase de la 148 cm in lungime pana la 213 in latime si cu o inaltime de 162 cm. Una dintre laturile casutei include carlige pentru cercuri, o tinta pentru mingi si o usita rotativa pentru a imbunatati coordonarea ochi-mana a copilului. Are tobogan, o masuta si doua scaunele, iar in interior se afla si o oglinda care deformeaza. Casuta tobogan este prevazuta atat cu o usita cat si cu o intrare asemanatoare cu cea pentru caini. Ansamblul are inclus set de 4 cercuri si 2 mingi. Este usor de asamblat de catre un adult. Este o jucarie de gradina destinata copiilor incepand de la 2 ani. Cand cauti un centru de distractii si activitati multiple, gasesti distractie si jucarii de grup atasate casutei tale de gradina.

Casuta Feber Chalet: este o casuta mare si luxoasa, cu un interior spatios. Dimensiunile acestea sunt de 200 cm iar inaltimea este pana la 170 cm, destul de spatioasa pentru o sumedenie de activitati si pentru toti prietenii tai. Alege sa te joci in aer liber decat sa stai inchis in apartament, stai in propria casuta fermecata de gradina. De culoare verde, desprinsa din natura, dispune de 6 pereti din plastic, o usa mare pe unul din pereti, iar pe ceilalti 5 pereti sunt amplasate ferestre. Pe peretele din spate este amplasata o bancuta pentru 3 copii. Detine sonerie cu melodii diferite si un Radio amplasat in interiorul casutei. Este foarte usor de asamblat, in culori vii, care rezista la temperatura soarelui si la schimbarile de temperatura.

Despre netSEO

Www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii si scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Citeste mai mult: Jucarii educative pentru bebelusi de la Piccino Piccio

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/casute-de-gradina-si-centre-de-activitati-in-aer-liber