Comanda acum mancarea ta preferata! - Delarte.ro

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

La Delarte gasesti peste 150 de preparate savuroase, la preturi avantajoase pe care maestrii bucatari le pregatesc din ingrediente proaspete si naturale. De asemenea, noi livram oriunde in Bucuresti, in toate sectoarele plus in zonele limitrofe ale capitalei: Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

Comanda acum mancarea ta preferata!  - Delarte.ro

Comanda online sau telefonic orice mancare poftesti. La noi gasesti un meniu foarte variat, iar livrarea se va efectua rapid si eficient. Gustul conteaza iar noi ne bazam doar pe aroma naturala a ingredientelor folosite. Suntem autorizati HACCP, ceea ce inseamna ca normele de calitate si igiena indeplinesc cele mai inalte standarde. De asemenea, livrarea se efectueaza in cele mai bune conditii. Bucataria Delarte ridica gastronomia la nivel de arta, bucatarii nostri cu experienta gatind zilnic cele mai savuroase mancaruri. Nu utilizam aditivi alimentari, iar mancarea este proaspat preparata si nu congelata pentru a fi servita ulterior.

Te asteptam cu pizza delicioasa coapta in cuptorul cu lemne, paste, grill, meniuri complete, supe si deserturi care te conduc pe culmile extazului culinar. Mai mult, avem oferte promotionale si dorim ca fiecare client sa fie extrem de multumit. Alimentatia este o componenta esentiala pentru sanatatea fiecarui individ. De aceea, dorim ca fiecare client Delarte sa beneficieze de tot ceea ce este mai bun si mai sanatos din punct de vedere al alimentelor.

Poti sa plasezi comanda ta atat online cat si telefonic, iar noi te vom servi cu promptitudine de fiecare data, incercand sa iti satisfacem la cel mai inalt nivel fiecare preferinta. Pentru livrare mancare la domiciliu  accesati delarte.ro.

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:    0755.487.273

0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783