Comenzi pizza si alte peste 150 de preparate gatite – DelArte.ro

BUCURESTI - 7 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Pizza este o alegere excelenta de fiecare data cand iti este foame. Daca este preparata in cuptorul cu lemne, din ingrediente proaspete si naturale, aceasta alegere va fi un adevarat deliciu. DelArte iti pune la dispozitie posibilitatea de a alege dintr-un meniu foarte bogat, sanatos si savuros, pentru ca fiecare masa a ta sa fie una echilibrata si plina de gust.

Comenzi pizza si alte peste 150 de preparate gatite – DelArte.ro

In bucataria DelArte gatitul se transforma in arta, pentru ca papilele gustative ale fiecarui client sa fie absolut incantate. Noi nu utilizam produse congelate sau potentiatori de gust, fiecare ingredient folosit pentru mancare fiind proaspat, natural si atent selectionat. Intr-o era a vitezei este foarte greu sa ai timpul necesar sa gatesti zilnic pentru a beneficia de o masa sanatoasa. De aceea, DelArte iti vine in ajutor cu o gama foarte variata de produse culinare de la pizza, paste, grill, pana la specialitati traditionale romanesti sau deserturi minunate, pentru ca fiecare masa a ta sa fie exact cum iti place.

Este foarte important ca cei care iti livreaza mancare sa fie autorizati HACCP, pentru ca normele de igiena si calitate sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Ne mandrim ca suntem prima companie din Romania autorizata HACCP si ca putem oferi clientilor servicii realizate la cel mai inalt nivel calitativ. Daca incerci o data orice produs culinar din bucataria DelArte, cu siguranta vei reveni cu placere si pentru mai multa placere. Satisface-ti poftele si comanda acum o mancare delicioasa si sanatoasa.

Pentru comenzi pizza sau alte peste 150 de preparate culinare, iti stam la dispozitie. Livram oriunde in Bucuresti sectoarele 1-6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura.

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:   0755.487.273

0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX:           021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/comenzi-pizza-si-alte-peste-150-de-preparate-gatite-delarte-ro