De ce sunt utilizate europrofilele metalice in constructii?

BUCURESTI - 28 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Europrofilele sunt produse metalurgice utilizate in aria constructiilor de orice fel contribuind la realizarea structurilor metalice din care se compun acoperisuri, hale industriale sau diferite ansambluri de mari dimensiuni.

De ce sunt utilizate europrofilele metalice in constructii?

Un europrofil IPBV ofera metode elegante si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a obtine spatii deschise pe distante mari. Multi clienti cer acum spatii interioare mari fara stalpi in interior. Otelul din care este fabricat un europrofil HEM are ductilitate si flexibilitate, reprezentand un avantaj in cazul cutremurelor deoarece acesta se indoaie, rezistand sub greutate si nu cedeaza din cauza presiunii.

Multe dintre conexiunile grinda-stalp intr-o cladire din otel sunt concepute in principal pentru a sprijini sarcini gravitationale.

Un alt avantaj al acestui europrofil metalic HEM consta in faptul ca are o capacitate considerabila de a rezista la sarcinile laterale cauzate de vant si cutremure.

Miras.ro pune la dispozitie o gama de produse ce cuprinde o varietate de forme structurale din otel si toate elementele necesare pentru a oferi “solutii la cheie” pentru cladiri pe structura metalica.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/de-ce-sunt-utilizate-europrofilele-metalice-in-constructii