Delartecatering.ro va ofera pachete de servicii de catering, care se pliaza pe nevoile dumneavoastra

BUCURESTI - 6 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Organizarea unui eveniment implica o serie de pregatiri care necesita apelarea la firme specializate. Daca va ganditi cum ar fi sa beneficiati de toate serviciile de care aveti nevoie de la o singura companie, Delartecatering.ro este ceea ce aveti nevoie.

Specializati in serviciile de catering, cu o experienta de 9 ani in domeniu, Delarte Catering este prima companie din Romania autorizata HACCP, ceea ce inseamna ca respectarea normelor de igiena pentru noi ocupa un loc esential. Ne-am impus pe piata serviciilor de catering cu preparate abosolut delicioase, clientii nostri fiind pe deplin multumiti. Am asigurat serviciile de catering pentru evenimente importante a numeroase companii multinationale, dar si pentru sute de petreceri de familie si evenimente precum nunti, botezuri, petreceri aniversare. Meniurile Delarte Catering sunt preparate in functie de tipul evenimentului, serviciile noastre sunt flexibile, iar profesionalismul este pe primul loc.

Preparatele culinare realizate de bucatarii nostri sunt intodeauna delicioase, iar ingredientele utilizate sunt naturale si proaspete. Noi nu folosim aditivi alimentari, iar mancarea este livrata in cele mai sigure conditii cu masini speciale, ce respecta inalte norme de igiena. De asemenea, personalul nostru este instruit si experimentat, atent selectionat si permanent monitorizat medical.  Noi stim ca mancarea nu trebuie doar sa arate fabulos, dar trebuie sa aiba si un gust fabulos. De aceea, de fiecare data ne surprindem placut clientii cu bucate care depasesc orice limite ale imaginatiei. Un eveniment care se bucura de servicii de catering asigurate de Delarte Catering este cu siguranta un eveniment reusit.

Alaturi de serviciile de catering, va punem la dispozitie o serie larga de alte servicii aditionale conexe precum: muzica, lumini, aranjamente florale, personal de servire, momente artistice unice cu mimi, dansatori, cascadori, magicieni. Noi putem indeplini orice vis aveti in legatura cu organizarea evenimentului dumneavoastra, transformandu-l intr-o adevarata reusita. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, despre pachetele de servicii si de asemenea, despre tot ce inseamna servicii firme catering profesioniste, nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:      021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

ORANGE2:               0753.352.783

Despre netSEO

Te rugam sa introduci informatii generale despre compania ta. Acesta zona
cuprinde informatii generale despre organizatie: domeniu de activitate, vechimea pe piata, numarul de angajati.
Aceste informatii se vor completa automat de fiecare data cand vei scrie un comunicat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/delartecatering-ro-va-ofera-pachete-de-servicii-de-catering-care-se-pliaza-pe-nevoile-dumneavoastra