Lux si rafinament – doar cu ceasurile Guess

BUCURESTI - 25 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Colectiile de ceasuri Guess sunt intr-o continua dezvoltare, modele noi aparand periodic, cu design inedit, modele din care cu siguranta se gaseste cel putin un ceas pe placul fiecarei persoane.

Lux si rafinament – doar cu ceasurile Guess

Astazi va prezentam modelele de ceasuri de mana ce stau sub denumirea “Look of Luxury”, denumire care spune multe, prin cuvinte putine. Astfel, se pune accentul pe culoarea rose gold a bratarii, in combinatie cu sideful cadranului ce confera un aspect extrem de luxos si elegant  colectiei de ceasuri  Guess pe care le veti purta cu placere. Daca preferati ceasurile clasice, ale caror curele sunt din piele in loc de otel inoxidabil, se combina acelasi rose gold si sidef cu un maro elegant, de mare rafinament, rezultand o combinatie inedita, pe care o veti purta cu mandrie.

Fie ca sunteti in cautare de un ceas de dama sau de ceasuri barbati, colectia Guess este una variata, de care este imposibil sa ne plictisim si in care este imposibil sa nu gasim cel putin un model pe care sa-l purtam cu drag. Ceasurile Guess se gasesc online pe site-urile de specialitate, dintre care recomandam cu incredere Ceasmania.ro si, fizic, in magazinele din intreaga tara, cum sunt  Sabrini, B&B Collection, Edifice si magazinele mono brand Guess.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/lux-si-rafinament-doar-cu-ceasurile-guess