Metoda de promovare prin Google adwords!

BUCURESTI - 16 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Promovarea unui site este cea mai importanta treapta dupa lansarea acestuia ajutand la cresterea numarului de vizitatori si recunosterea sa in paginile de cautare.

Metoda de promovare prin Google adwords!

Poate ati auzit de promovare online Google adwords si ati incercat, in minte, sa va creati o imagine despre ce ar putea reprezenta acest sir de cuvinte aparent neinteresant. Aflati ca, investirea intr-o campanie de promovare prin Google adwords este cea mai populara si eficienta modalitate de crestere a traficului site-ului online.

Adwords este un serviciu pus la dispozitie de Google prin care se poate obtine pozitionarea unui anunt in primele pagini Google, pentru anumite cautari. In schimbul acestui „serviciu” se va plati o suma de bani si astfel intreg circuitul capata numele de campanie. In prezent este cea mai raspandita metoda publicitara fiind si deosebit de practica, oferindu-ti posibilitatea de a face calcule precise, controlate si sigure.

Din punct de vedere al costurilor, o campanie de promovare se intretine in limita bugetului pe care ti-o stabilesti initial fara a avea teama ca ai putea sa platesti mai mult deoarece sistemul permite alocarea unei sume maxime platite pe fiecare click. Intreaga strategie functioneaza in regim „cat platesc atat primesc” iar in momentul in care nu se mai achita suma stabilita, campania se opreste.

Metoda de promovare prin Google adwords da randament considerabil fiind una deosebit de eficienta oferindu-va acces la trafic imediat si de buna calitate!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/metoda-de-promovare-prin-google-adwords