Nu ignorati vanzarile ce vi le pot aduce magazinele virtuale bine facute!

BUCURESTI - 15 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Când vine vorba de creşterea vizibilitatii web, o varietate de factori trebuie luati în considerare. Un web design prietenos este unul dintre ele. Pentru a atrage o mai mare vizibilitate online site-ul trebuie sa se adreseze motoarelor de cautare dar nu in ultimul rand vizitatorilor.

Nu ignorati vanzarile ce vi le pot aduce magazinele virtuale bine facute!

Prin design web se ințelege în general realizarea de situri web, de la momentul conceperii, structurii si interfetei grafice și pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul sitului, imagini, text, fisiere si alte elemente.

La inceput siturile nu erau nici pe departe atat de complexe si incarcate grafic cum sunt in prezent, limbajul utilizat - HTML - fiind nu prea puternic si permitand numai o serie limitată de formatări, precum si inserarea de linkuri, pentru a putea lega paginile între ele, designul web fiind, de fapt, mai mult programare web.În prezent preocuparea pentru aspectul grafic al siturilor, devenite puternice instrumente comerciale si publicitare, justifica in întregime denumirea de design web, iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce în ce mai complexe.

Cu alte cuvinte, ar trebui sa placa si utilizatorilor site-ul dvs. cat si spider-ilor motoarelor de cautare. Noi, NetSEO, va putea ajuta in creare unui site cu un design unic, atractiv vizitatorilor cat si pentru spider-ii motoarelor de cautare perfect adaptat afacerii tale.

A crea un site este o arta, insemna creativitate, munca in echipa, intelegerea business-ului clientului, si nu in ultimul rand originalitate. Incearca sa nu mergi pe ideile concurentei tale, incearca sa vi cu lucruri si idei noi in afacera ta. Internetul este ce-a mai eficienta forma de publicitate, fiind intr-o continua dezvoltare si cu o simpla cautare in google gasesti toate informatiile de care ai nevoie. Aveti garantia ca firma noastra este una cu experienta vasta in domeniu de creare site.

Serviciile noastre de web design sunt concepute pentru a satisface un public larg. Aceste servicii sunt concepute pentru a stimula prezenta web a clientilor,  pentru a spori vizibilitatea web. Ne concentrăm pe o varietate de factori pentru ca site-ul dvs. sa fie optim pentru clienti si pentru motoarele de cautare, sa ofere o navigare usoara utilizatorilor. Iata cativa din acesti factori ce ajuta la indexarea site-ului, vizibilitate crescuta pe web :
-Web Design adecvat afacerii dvs
-Densitate de cuvinte cheie
-Continut relevantTextul H1
-Respectarea XHTML.

Daca prezenta dvs online necesita  mai mult decat mici cosmetizari grafice ori daca site-ul dvs aflat in plina transformare are nevoie de multa experienta in dezvoltarea unei strategii eficiente, va invitam sa luati  in considerare serviciul nostru de consultanta web. Cautati sa respectati faptul ca trebuie spus cat mai mult in primele 30 de secunde despre esenta afacerii, atat prin web design, design site, cat si mesajele celelalte, altfel vizitatorii va vor anula sansa de a le spune mai mult.

Realizarea unui site atractiv, prietenos pentru clienti cat si pentru motoarele de cautare te va propulsa in motoarele de cautare pe primele locuri, de ce nu, chiar in pozitia 1 in Google, Yahoo, Bing etc. Din experienta noastra am constatat ca pentru a obtine o pozitie de top, o indexare buna in motoarele de cautare trebuie tinut cont de:
-Titlu si Descriere
-Cuvinte cheie
-Continut bogat
-Validare XHTML
-SEO Web Design

Odata inceputa colaborarea, pentru a obtine cele mai bune rezultate, noi vom tine cont in primul rand de domeniul de activitate al companiei dvs., in jurul acestei idei vom incerca sa va oferim un design logo perfect pentru o buna navigare si indexare.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/nu-ignorati-vanzarile-ce-vi-le-pot-aduce-magazinele-virtuale-bine-facute