Pizza de la pizzeria DelArte, o optiune bine savurata oricand

BUCURESTI - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Vrei o pizza coapta in cuptorul cu lemne, cu un blat pufos sau crocant si plina de ingrediente proaspete si delicioase? DelArte iti pune la dispozitie o gama variata de sortimente de pizza, preparate de maestrii bucatari, din ingrediente naturale. De asemenea, te asteptam cu promotii avantajoase, pentru ca tu sa te bucuri de o masa absolut delicoasa, la un pret avantajos.

Pizza de la pizzeria DelArte, o optiune bine savurata oricand

Fie ca este vorba de pizza la 30 de cm sau de pizza la 40 de cm, pizzeria DelArte iti satisface toate poftele culinare si iti ofera ocazia sa te bucuri de cea mai buna pizza din oras. Noi nu folosim produse congelate, nici aditivi alimentari, fiecare comanda fiind preparata pe loc, din produse naturale, atent selectionate. DelArte indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, fiind prima compania din Romania autorizata HACCP.

O pizza este intotdeauna o alegere foarte buna, mai ales ca topping-urile pentru pizza pot fi atat de variate. Pentru iubitorii de carne, va putem incanta cu o pizza savuroasa, cu diferite tipuri de carne, de la sunca, chorizo, bacon, carnati cabanos pana la pui sau ton. Pentru vegetarieni avem o pizza delicioasa, plina de legume proaspete. Cu totii stim cat de important este un blat atunci cand savuram o pizza. De aceea, DelArte va ofera o pizza cu un blat absolut fantastic, atat de delicios, incat este imposibil sa ii rezisti.

Cine comanda o data de la pizzeria DelArte, revine cu siguranta si a doua oara. Mai ales ca avem oferte permanente: la 2 pizza Family XXL comandate, primesti 1 pizza 30cm gratuit. De asemenea, daca vei comanda 4 pizza, vei primi gratuity 4 doze de Coca Cola. Pentru mai multe informatii despre livrare pizza , nu ezitati sa accesati website-ul nostru, sau sa ne contactati telefonic:

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE:      0755.487.273

0753.352.783

VODAFONE:   0733.352.783

FIX:             021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/pizza-de-la-pizzeria-delarte-o-optiune-bine-savurata-oricand