Sa alegem cele mai bune idei prin care luminam o casa!

BUCURESTI - 13 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

De cele mai multe ori in proiectarea unei casei, un rol important il joaca si lumina, pentru ca aceasta defineste ambientul, creeaza atmosfera spatiului si da volum incaperilor.

Sa alegem cele mai bune idei prin care luminam o casa!

Dacă vreţi să decoraţi sau să aduceţi îmbunătăţiri locuinţei, indicat ar fi să acordaţi o atenţie deosebită modului de iluminare, atât pentru  spatiile mari cat si pentru cele mici sau inguste aflate atat la exterior cât şi la interior.

Bussylighting este magazinul online de candelabre si alte numeroase sisteme de iluminat, care vin in intampinarea dumneavoastra cu o colectie impresionanta de aplice, lampadare, veioze, candelabre cristal si multe alte modele ale acestui tip de sistem.

Arhitectul trebuie sa imparta diferitele zonele ale casei pentru a crea spatii utile iar decorul final sa mentina o linie comuna cu elementele exterioare ale casei. Zona dining-ului are nevoie de o lumina mai discreta, evetual montata pe mecanism gradual pentru a putea fi oricand ajustabila. Living-ul trebuie gandit ca o zona de relaxare unde lumina patrunde cat mai mult, la fel si dormitoarele  iar holurile si casa scarii sa beneficieze de lumini intime si calde, deoarece timpul petrecut in aceste spatii este unul foarte scurt.

Deobicei lustrele si aplicele fac parte din iluminatul general al unei casei iar spoturile si lapadarele reprezinta elemente de iluminat ambiental, dar exista persoane care doresc ca intreaga locuinta sa aiba la baza un sistem de lumina bazat doar pe sporturi sau doar pe aplice fara a lasa impresia unei proaste alegeri.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/sa-alegem-cele-mai-bune-idei-prin-care-luminam-o-casa