Sa fim atenti la siguranta copiilor cand mergem cu masina!

BUCURESTI - 12 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Daca te-ai decis sa-ti iei copilul la o plimbare cu masina sau pur si simplu doresti sa-l transporti oriunde cu tine, informeaza-te inainte cu privire la cele mai sigure metode de calatorie ale celui mic.

Sa fim atenti la siguranta copiilor cand mergem cu masina!

Asigura-te intodeauna ca micutul  tau este pozitionat in mod corect pentru fiecare calatorie si ofera-i un plus de comoditate pe tot parcursul traseului alegand un model din colectia de scaune auto copii, disponibila pe site-ul Bebecarucior.ro. Gama de modele este una foarte variata, impartita pe categorii speciale in functie de greutatea copilului,  permitandu-ti sa alegi combinatii de  culori si modele care ti se par potrivite bebelusului tau.

Colectiile de scaune auto isofix reprezinta cel mai sigur dispozitiv  de transport pentru copii care au depasit varsta de 1 an. Acestea sunt fabricate din materiale sigure, au un design sportiv si elemente de prindere ce ofera o pozitie buna pe toata durata calatoriei, relaxand coloana.

Pentru a va face o parere, va prezentam astazi modelul de scaun Georgia Isofix Kidscare ce imbina perfect siguranta cu confortul, putand fi utilizat pentru o perioada indelungata de timp. Este recomandat copiilor cu greutatea intre 9 si 36 de kilograme, poate fi montat in 4 pozitii diferite iar design-ul modern si ergonomic asigura protectie si relaxare in acelasi timp.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/sa-fim-atenti-la-siguranta-copiilor-cand-mergem-cu-masina