Swimpy - Imbracaminte pentru copii cu protectie solara si articole de plaja

BUCURESTI - 9 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Swimpy sunt produse pentru protectie solara si inot, proiectate in Suedia, dupa standarde de calitate foarte ridicate.
Produsele Swimpy au o protectie certificata de UPF50+, toate materialele sunt certificate Oeko-Tex, ceea ce inseamna ca nu contin substante nocive.

swimpy

Imbracamintea cu protectie solara din gama Swimpy este elastica, usoara si confortabila, potrivita atat in soare cat si in apa. Hainele Swimpy au o protectie solara echivalentla UV50 +, se usuca rapid si nu se decoloreaza la soare.

Palariile de soare sunt realizate din aceleasi tesaturi ca imbracamintea UV si protejeaza capul copilul in partile lui sensibile in soare. Acopera urechile si gatul, si un cozoroc frontal care ofera umbra placuta la fata. Palariile pot fi folosite si in apa.

Incaltamintea de plaja este usoara si confortabila. Protejeaza copilul de ranirea si arderea picioarele sale. Se usuca rapid si au o rotectie UV de 100%. Partea superioara este confectionata din neopren, iar talpa este de silicon.

Slipii din gama Swimpy sunt o alegere buna, ce ofera libertate de miscare, de asemenea sunt confortabili chiar si cand sunt uzi.

Swimpys are si produse gonflabile ce sunt concepute pentru a oferi copilului stabilitatea, mobilitatea si securitatea in apa. Produsele sunt realizate dintr-un material de calitate, care este de cinci ori mai gros decat produse gonflabile obisnuite, materialul fiind confortabil fata de piele. Toate produsele sunt echipate cu supape de siguranta pentru a preveni riscul de scurgere a aerului, si are cel putin doua camere de aer pentru siguranta sporita.

Pentru mai multe informatii accesati www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/swimpy-imbracaminte-pentru-copii-cu-protectie-solara-si-articole-de-plaja