Tinutele catre care se adreseaza stilul papucului flip-flops

BUCURESTI - 18 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Daca majoritatea dintre noi asteapta vara pentru a-si etala noile tinute indraznete sau seducatoare, unele mai putin fashioniste pun pe primul plan lejeritatea cu care se vor desfata picioarele datorita incaltarilor usoare si moi.

Tinutele catre care se adreseaza stilul papucului flip-flops

Cel mai mult iubim, slapii, acei papuci cu bareta intre degete si talpa subtire care dau impresia ca a-i merge desculta datorita materialului din care sunt fabricati pentru a oferi mersului stabilitate si confort.

Flip flops vine de la sunetul scos de slapul de plaja in timpul deplasarii, si se pare ca denumirea aceasta i-a facut remarcabili in randul admiratorilor care adora sa ii poarte.

Primii papuci flip-flops, se pare ca au fost purtati de egipteni, insa sub alta structura decat cei cunoscuti de astazi. Stramosii care venerau faraonii au confectionat cei dintai slapi din frunze de palmier si bambus ajutandu-i si protejandu-le picioarele de pamantul fierbinte si pietrele ascutite. Daca cei din Egipt vedeau astfel un papuc normal, civilizatia Japoniei antice a “fabricat” slapul din lemn folosit in special de gheise pentru a arata cat mai inalte.

Astazi, acest flip-flops este utilizat cel mai adesea la plaja sau ca parte componenta din costumatia de casa, fiindu-ne deasemenea de ajutor si cand vrem sa dam o fuga pana la magazinul din cartier.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tinutele-catre-care-se-adreseaza-stilul-papucului-flip-flops