Zenon- depozitul de papetarie online

BUCURESTI - 20 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Daca vrei sa ai o idee mai clara asupra imaginii de spatiu in care lucrezi dotat cu toate ustensilele si materialele necesare activitatii tale, e foarte simplu sa ne vizitezi pe site-ul Zenon.ro pentru a descoperi cu adevarat ce presupune birotica.

Zenon- depozitul de papetarie online

Magazinul nostru ofera produse de papetarie, inscrise in clasa celor care indeplinesc standarde performante, si  distribuie peste 100.000 de produse din diverse categorii: consumabile pentru imprimante, mobilier de birou, tipizate,echipamente de proiectie si multe altele.

Cumparaturile online prind din ce in ce mai mult la public iar noi, suntem mandri sa va informam ca in cadrul domeniului nostru puteti sa va echipati spatiul de lucru doar cu un singur click, achizitionand produsele dorite fara sa fiti nevoiti sa asteptati la cozi interminabile. Echipa noastra va va aduce coletul intr-un timp foarte scurt de la procesarea comenzii.

In stocul disponibil gasiti hartie copiator de diferite dimensiuni la preturi avantajose, modele simple dar practice de biblioraft care sa va ajute la arhivarea documentelor, aparatura de birou performanta si multe alte produse pe care va invitam sa le descoperiti.

Deasemenea, oferta nostra cuprinde si obiecte din hartie indragite de copii si folositoare activitatilor de creatie cu care cei mici se pot indeletnici in vacanta lasand la o parte plictiseala.

Nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail: comenzi@zenon.ro sau la numarul de telefon: 021.777.71.83.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/zenon-depozitul-de-papetarie-online