Green Pixel împlineşte 5 ani de activitate

BUCURESTI - 24 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Green Pixel împlineşte 5 ani de activitate încununată cu succese, dovedind continuitate în oferirea de excepţional în domeniul creaţiei şi comunicării de brand prin Internet. Cu această ocazie Green Pixel a dezvăluit o nouă imagine şi abordare în comunicare, prin noul site al companiei (www.greenpixel.ro).

Green Pixel împlineşte 5 ani de activitate

Bilanţul perioadei 1999-2004 constă din reuşite notabile atât ale companiei cât şi ale clienţilor, prin lucrările contractate. Green Pixel are în portofoliu peste 200 de proiecte realizate pentru România şi străinătate, 9 premii Internetics (fiind de 3 ori Agenţia Anului din 4 ediţii), importante premii internaţionale şi un procent semnificativ de clienţi recurenţi.

„Ceea părea a fi un vis îndrăzneţ cu 5 ani în urmă, s-a concretizat prin fapte. Timp de 5 ani am spus că rezultatele contează. Ne-am ţinut de cuvânt, şi clienţii noştri au beneficiat din plin de această filosofie, ajutându-ne să devenim ceea ce suntem astăzi – cea mai invidiată agenţie web din România” a declarat Marius Deak, fondatorul Green Pixel cu ocazia aniversării.

Despre new media Agency

Green Pixel este una dintre cele mai vechi agenţii de creaţie din România, specializată în consultanţă şi comunicare de brand prin medii interactive. Portofoliul de clienţi include nume precum Banca Românească, Connex, Domenia Credit, Romtelecom, SNSPA, Radio21, RAEF, Siveco, Smartree.
Pentru informaţii suplimentare:

Alin Zăinescu

021.2113-126
www.comunicatedepresa.ro

alin@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/green-pixel-implineste-5-ani-de-activitate1