NIKE, noul sponsor tehnic al echipei de fotbal DINAMO BUCURESTI

BUCURESTI - 20 iulie 2006

Comunicat tip General in Sport

Astazi, 20 Iulie 2006, la ora 14.00, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la hotel Phoenicia, ELMEC ROMANIA SRL, distribuitorul oficial al produselor Nike in Romania, prezinta noul echipament al formatiei DINAMO BUCURESTI, precum si mingea oficiala a Campionatului de Fotbal al Romaniei, editia 2006-2007.

NIKE, noul sponsor tehnic al echipei de fotbal DINAMO BUCURESTI

“Nike aduce inspiratie si inovatie fiecarui atlet din lume”

Aceasta este misiunea Nike. La Nike tehnologia tine pasul cu cererile potentialului uman. De ani intregi, in cei 10.000 de metri patrati ai NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY cercetatorii depun toate eforturile pentru a da atletilor produse cat mai performante, mai usoare si mai durabile.

NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY are in proprietatea sa cel mai performant echipament existent in industria de materiale sportive, iar cei 23 de angajati au toti diplome si master-uri in bioinginerie si biomecanica.

Evolutia continua a fotbalului, marirea vitezei de joc si a efortului fizic depus de jucatori in teren, a determinat aparitia unor noi echipamente de joc. Astfel, in urma studiilor realizate in laboratoarelor specializate ca NIKE SPORTS RESEARCH LABORATORY, aceste echipamente contribuie in mod esential la marirea capacitatii de efort a jucatorilor, prin confortul optim oferit si prin rezistenta lor.

Despre new media Agency

Compania ELMEC ROMANIA este distribuitorul oficial al produselor Nike pe întreg teritoriul României. Prezenta mãrcii Nike în România s-a concretizat prin contracte de colaborare în domeniul sportului, dintre care cele mai importante sunt cu Liga Profesionistã de Fotbal (mingea oficialã a Campionatului României de Fotbal este Nike), cu echipele de fotbal Steaua Bucuresti, Jiul Petrosani, Gloria Bistrita, FC National, Universitatea Craiova, cu Federatia Românã de Baschet, Asesoft Ploiesti si Dinamo Bucuresti (echipe de baschet masculin), Olimpia Bucuresti (baschet feminin), Oltchim Ramnicu Valcea (handbal feminin), Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti (handbal masculin), Dinamo Bucuresti (volei masculin), precum si cu toate sectiile Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti.
Elmec Romania
Tel: 021.411.70.86/ Fax: 021.411.70.87
Email: office@elmecromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/nike-noul-sponsor-tehnic-al-echipei-de-fotbal-dinamo-bucuresti1