Premiu internaţional de prestigiu pentru i2

BUCURESTI - 22 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Compania i2 a primit un prestigios premiu internaţional din partea International Association of Law Enforcement Analysts (IALEA). Premiul pentru Technological Advancement in Intelligence a fost acordat companiei i2 în cadrul conferinţei IALEA ce a avut loc săptămâna trecută în Statele Unite şi este o recunoaştere a produsului de vârf al companiei - Analyst's Notebook 6.

Premiu internaţional de prestigiu pentru i2

Analyst's Notebook 6 este cel mai puternic software de investigaţie vizuală, la nivel mondial. El dă posibilitatea forţelor de ordine şi analiştilor din domeniul securităţii sa transforme mari volume de date în informaţii folositoare, prin procesarea rapidă a relaţiilor şi a unor modele ce se repetă.

Software-ul este folosit de peste 2.000 de organizaţii la nivel mondial pentru a combate activităţile criminale ca terorismul, spălarea banilor sau fraude.

Ritchie Martinez, preşedintele IALEA a declarat: “Pe măsură ce activitatea infracţională a devenit din ce în ce mai sofisticată, avem nevoie de soluţii tehnologice puternice, care să permită analiştilor să înţeleagă rapid şi să acţioneze pe baza informaţiilor pe care le au la dispoziţie.”

“i2 continuă să furnizeze produse inovative, care se adaptează cerinţelor într-o dinamică permanentă ale forţelor de ordine sau ale serviciilor de informaţii, în vederea eliminării organizaţiilor criminale, prevenirii infracţiunilor şi protecţiei comunităţii.”

Jack Reis, Preşidentele i2 Inc, a declarat: "Am fost onoraţi să primim acest prestigios premiu din partea celei mai importante organizaţii ce reprezintă personalul analitic din cadrul forţelor de ordine.”

"Acest premiu confirmă valoarea deosebită a Analyst's Notebook 6, ce dă putere investigatorilor să fie mereu cu un pas înaintea infractorilor şi să combată activitatea infracţională din ce în ce mai sofisticată”.

Despre new media Agency

Despre i2

i2 este lider mondial în furnizarea de soluţii software pentru analiză şi investigaţie, soluţii ce şi-au dovedit eficienţa prin aplicarea lor de către forţele de ordine şi organizaţiile comerciale din întreaga lume. Analişti şi investigatori din peste 2000 de organizaţii din peste 90 de ţări folosesc în prezent produsele companiei. Peste 15.000 de clienţi beneficiază de suportul unei reţele de reprezentanţe în Marea Britanie, Statele Unite şi de o puternică reţea de distribuţie în Europa, Africa şi Asia-Pacific.

Gama de produse i2 sporeşte semnificativ capacităţile analitice ale unei organizaţii şi oferă posibilitatea prelucrării unei mari varietăţi de informaţii complexe. Această gama a fost recunoscută prin acordarea unui mare număr de premii din partea comunităţii internaţionale a analiştilor, Analyst’s Notebook fiind aplicaţia standard pentru analiza legăturilor şi motivaţiilor.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor i2 în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în:
- soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas, Ontrack Data Recovery),
- managementul reţelelor (Alt-N Technologies, GFI, Vector, Tobit Software, Vmware, Ositis Software)
- DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata, REALVIZ)
- managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2)
- softurilor utilitare şi ştiinţifice (ACD Systems, ARJ Software, Pkware, WinAce, WinRar, WinZip Computing, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander, MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus)
- sisteme de operare (Red Hat)

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Pentru informatii suplimentare: Romsym Data

Str. Popa Nan nr. 108A Sector 3, Bucuresti
tel: +40 (21) 323 14 31
fax: +40 (21) 322 16 50