Doriți ofertă de preț? Așteptați doar un minut!

BUCURESTI - 16 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Atunci când timpul agenților de vânzări este consumat de activități ce nu țin de prospectarea pieței sau de vânzarea efectivă, companiile pierd oportunități si, implicit, bani.

Un studiu realizat de Mark Ellwood, președintele Pace Productivity Inc. Canada, menționează că majoritatea agenților sunt nevoiți să aloce cel putin 27% din timpul zilnic de lucru pentru a se ocupa de gestionarea documentelor, a bazei de date și, mai ales, de realizarea ofertelor pentru clienți. Acest procent este mult mai ridicat în cazul firmelor mici si mijlocii din România, care în continuare își desfășoară activitatea fără să profite de beneficiile aplicațiilor CRM moderne.

Zimplu CRM

Majoritatea agenților de vânzari sunt nevoiți să aloce cel putin 27% din timpul zilnic de lucru pentru a se ocupa de gestionarea documentelor, a bazei de date și, mai ales, de realizarea ofertelor pentru clienți.

Mark Ellwood

Ofertarea Automata - o soluție la indemână pentru a economisi timp!

Zimplu CRM este o aplicație românească accesibilă pentru managementul relațiilor cu clienții. De curând, aplicația include o nouă funcționalitate, care economisește până la 70% din timpul necesar pentru realizarea ofertelor de preț personalizate.

Ofertele sunt esențiale în cadrul procesului de vânzare. Zimplu CRM le generează în câteva secunde și le conferă un aspect standard, profesionist: fiecare material va respecta un template prestabilit, va include logo-ul și adresa companiei, datele de contact și orice alte detalii necesare.

Mai mult, Zimplu CRM oferă posibilitatea de a calcula automat prețul fiecărui produs sau serviciu ce urmează să fie vândut. Dacă prețul variază în funcție de caracteristicile produsului, aplicația va înregistra valoarea pentru fiecare caracteristica în parte și o va adăuga la prețul de bază. De exemplu, un dealer auto poate face diferența dacă vopseaua roșie pentru un model de mașină este mai scumpă decât vopseaua albă.

Aplicatia promite sa eficientizeze activitatea persoanelor care lucrează în domeniul vânzărilor și sa crească semnificativ productivitatea companiilor care aleg să implementeze această nouă tehnologie.

Pentru a-si dovedi utilitatea, Zimplu CRM poate fi testat gratuit timp de 30 de zile!

Despre Nexus Electronics SRL

Inca din 2006, de cand am intrat pe piata, obiectivul nostru este sa dezvoltam solutii software performante si inovatoare, care sa reduca costurile operationale si sa maximizeze eficienta in companii. Suntem mandri pentru ca am reusit sa castigam aprecierea a peste 1200 de parteneri, oferindu-le servicii profesioniste, know-how si flexibilitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nexus-electronics-srl/dori-i-oferta-de-pre-a-tepta-i-doar-un-minut