NOTORIOUS SUSTINE CU TARIE GLOBAL SPIRITS! Global Spirits Company, unul dintre principalii producatori de bauturi alcoolice din Romania, isi face de acum publicitate cu Notorious.

BUCURESTI - 14 decembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Notorious a castigat licitatia organizata recent de Global Spirits Company.

NOTORIOUS SUSTINE CU TARIE GLOBAL SPIRITS!  Global Spirits Company, unul dintre principalii producatori de bauturi alcoolice din Romania, isi face de acum publicitate cu Notorious.

Global Spirits Company, unul dintre principalii producatori de bauturi alcoolice din Romania, are un portofoliu diversificat, acoperind toata gama de produse din acest domeniu: vodca, coniac, gin, lichior, brandy, etc. Goldessa, Dakk, Princess, Bartender’s gin, Couture, Epriz, Valahia sunt principalele marci detinute de Global Spirits.
Compania detine cea mai moderna fabrica de bauturi spirtoase din Romania, folosind o tehnologie de ultima ora. Ca urmare, dispunand de capacitati de productie si distilare excelente, Global Spirits Company aduce pe piata produse de foarte buna calitate, realizate dupa retete 100% naturale.

Despre Notorious Advertising

Notorious va oferi Global Spirits Company servicii complete de publicitate ATL si BTL, consultanta pentru pozitionarea marcilor actuale ale companiei pe piata ca si crearea de noi marci.

Violeta Marinescu
violeta.marinescu@notorious.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/notorious-advertising/notorious-sustine-cu-tarie-global-spirits-global-spirits-company-unul-dintre-principalii-producatori-de-bauturi-alcoolice-din-romania-isi-face-de-acum-publicitate-cu-notorious-