Revista 4 cars a devenit membru BRAT

BUCURESTI - 12 septembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La un an de la aparitie, 4cars isi confirma prestatia si isi consolideaza pozitia in piata auto prin aderarea la Biroul Roman de Audit al Tirajelor. In acest moment, 4cars este singura revista auto gratuita membra BRAT.

In sedinta din 6 septembrie 2006, membrii Consiliului de Administratie au aprobat in unanimitate cererea companiei Novus Media de aderare la BRAT. Compania va inscrie pe lista de audit primul sau titlu, revista auto gratuita 4cars, care a implinit in august un an de existenta. Conform regulamentelor BRAT, 4cars va putea publica in paginile sale informatia, urmand ca sigla singurei institutii din Romania care auditeaza tirajele sa poata fi publicata dupa eliberarea primului certificat de audit

Lansata in 4 august 2005, revista 4cars a adus in atentia publicului zona serviciilor auto din Bucuresti, publicatia fiind una cu distributie gratuita locala, tipatira in 10.000 de exemplare pe numar (lucru care va fi confirmat de primul certificat de audit).

“Sunt sigur ca certificarea tirajului va aduce un plus de credibilitate revistei, afirma Aurelian Tudorache, Director General 4cars. Prin atitudinea sa, 4cars a demonstrat ca este o publicatie mai mult decat onorabila. Am fost onesti de la bun inceput, iar acesta este motivul pentru care multi dintre clientii mari au ales acest titlu alaturi de altele, cu mult mai vechi in piata. Auditarea tirajului este pasul catre lumea buna a presei scrise, acolo unde pana acum nu am avut decat statutul de invitati. Acum avem drepturi depline si sunt sigur ca vom fi tratati ca atare. Tirajul de 10.000 de exemplare ar putea parea relativ mic, insa cifra am stabilit-o in urma unui studiu atent al pietei bucurestene. 10K s-a dovedit a fi cifra care acopera nevoia imediata a Capitalei.”

Dupa ce a “crescut” aceasta nisa, publicatia intentioneaza pentru perioada urmatoare sa isi creasca numarul de exemplare tiparite si numarul de pagini. In acelasi timp, pagina de internet a revistei (www.4-cars.ro) se afla pe ultima suta de metri inaintea unei spectaculoase relansari.

Despre Novus Media / 4cars

Despre 4cars
Ghidul gratuit al serviciilor din Bucuresti implinit 1 an de existenta! A fost lansat in 4 august 2005, apare joi, odata la doua saptamani, si se distribuie exclusiv in Capitala. Inca de la lansare, 4cars a adus un suflu nou in presa specializata, concentrandu-se asupra zonei de servicii auto.
4cars se distribuie in retelele benzinariilor Mol si Lukoil, in peste 100 de locatii cu specific auto si in cca 150 de locatii HoReCa (prin reteaua Spin Media). Revista, tiparita in format A5, are in acest moment 32 de pagini.
Mai multe detalii la: http://www.4-cars.ro/cars.php
4cars
Casa Presei Libere, Corp C2, et 3, cam 334
031-405.99.72/73