Bursa Transporturilor EUlogis.com lansează aplicația mobilă pentru Android și iOS

Vaslui - 12 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Introducerea tehnologiei în industria transporturilor este o necesitate, iar EUlogis vine cu o soluție pentru transportatori, producători, comercianți și toți participanții la această bursă.

Aplicația pentru mobil, varianta Android și iOS(iPhone), acordă o importanță deosebită la cerințele pieței transporturilor și introduce o variantă foarte ușor de utilizat pentru clienți, având acces nelimitat la baza de date a sistemului EUlogis.com unde se regăsesc transportatori și producători/comercianți din România și la nivel euopean.

Lansarea aplicației mobile Bursa Transport EUlogis.com s-a bazat foarte mult pe acordarea unui control permanent utilizatorilor asupra ofertelor proprii. Clienții dețin un management deplin când vine vorba de marfa de transportat sau camionul disponibil.

Aplicația mobilă disponibilă pentru telefoanele smart cu versiune de Android sau iOS, oferă acces permanent la toate ofertele de transport la nivel local sau internațional. Înregistrarea în cadrul aplicației se face foarte simplu folosind doar o adresă de email, iar accesul pentru listarea ofertelor este oferit în mod gratuit.

Simplitatea și accesul rapid sunt principalele avantaje ale aplicației Bursa Transport EUlogis.com, dovedite și prin faptul că contactarea ofertanților poate fi făcută telefonic direct din pagina de detalii a ofertei. O altă metodă inedită de comunicare este disponibilitatea unui Chat Live ce permite schimbul de mesaje în timp real între 2 utilizatori.

Căutarea unui cărăuș pentru marfa de transportat sau a unui încărcături pentru camionul liber devine mult mai accesibilă prin folosirea unui buton de filtrare rapidă regăsit în partea dreaptă a aplicației. De asemenea utilizatorii aplicației vor primi notificări prin email cu ofertele care se potrivesc cu ceea ce ei caută, fie un camion liber, fie o marfă de transportat.

Cum se diferențiază aplicația mobilă EUlogis.com de alte aplicații?

În primul rând această aplicației este orientată către transportatorii și ofertanții de marfă care doresc o bursă a transporturilor foarte ușor de folosit, rapidă și practică. Toate cele 3 obiective sunt întrunite în cadrul aplicației EUlogis. Fără prea multe informații inutile, EUlogis oferă posibilitatea de rezervare a unei oferte printr-un singur click, gestionarea rapidă a ofertelor active sau în desfășurare și evaluarea fiecărui transportator conform calității și corectitudinii colaborării cu fiecare partener din cadrul bursei de transport.

În al doilea rând folosirea bursei transporturilor EUlogis.com este gratuită, astfel având posibilitatea să te convingi de aceste plusuri ale aplicației fără costuri suplimentare. Dacă bursa de transport EUlogis întrunește cerințele tale poți oricând deveni membru Premium, având avantaje multiple la folosirea bursei.

Nu în ultimul rând, aplicația îți permite să fii mereu la curent cu toate ofertele disponibile, atât pe rutele naționale cât și cele internaționale. Vei ști mereu ce listări au fost adăugate în cadrul aplicației și vei decide singur ce ofertă va fi cea mai convenabilă din toate punctele de vedere pentru cerințele tale.

Aplicația Bursa Transport EUlogis.com este disponibilă pe Google Android și pe Apple Store și poate fi descărcată oricând în mod gratuit. De asemenea puteți găsi informații suplimentare pe website-ul EUlogis.com