De ce să alegi Bursa de Transport EUlogis.com?

Vaslui - 15 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Bursa de Transport EUlogis.com este o platformă online care vine în sprijinul producătorilor din orice domeniu, revânzătorilor, precum și celor care oferă servicii de transport. Altfel spus, reunește beneficiarii mărfurilor și companiile logistice, din toată Europa. Aceasta reprezintă o bază de date actualizată periodic care oferă o oportunitate excelentă comercianților și producătorilor pentru a căuta oferte de transport tranzit și oferte de transport disponibile zonal.

De asemenea, Bursa EUlogis.com are o implicare activă în atragerea ofertanților de transport cât și a celor de mărfuri pentru a oferi posibilitatea fiecărui utilizator sa găsească oferta potrivită cerințelor sale. Astfel, beneficiarii serviciilor prestate vor avea parte de cel mai bun raport preț-calitate, putând alege între diverse variante disponibile la momentul cererii.

Care ar fi avantajele utilizării EUlogis.com?

- Poți identifica rapid ofertele disponibile pentru transport mărfuri, actualizate în timp real;

- În cazul transportatorilor, se reduce numărul de rute efectuate fără marfă;

- În cazul comercianților, se optimizează costurile de livrare alegând oferta cea mai potrivită nevoilor;

- Se asigură o utilizare la capacitate maximă a camioanelor prin aplicarea filtrelor de căutare funcție de volumul mărfurilor de transportat;

- Îmbunătățește procesele de planificare a rutelor;

- Stabilești cu ușurință noi contacte directe, clienți și oportunități de dezvoltare noi;

- Timpul și costul livrării este permanent sub control, putând urmări inclusiv istoricul activităților;

- Posibilitatea de a lucra simultan cu un anumit număr de transportatori și a realiza grupaje de marfă;

- Utilizatorii pot fi evaluați de către beneficiarii serviciilor prestate, pentru o mai mare credibilitatea în momentul alegerii partenerilor;

- Reunește peste 13.000 de utilizatori din Europa și ofertanți din peste 25 de țări;

- EUlogis este disponibil în peste 20 limbi;

- Interfața ușor de utilizat, accesibilă și adaptată nevoilor clienților;

- Un tarif unic lunar, fără alte comisioane în utilizarea Bursa de Transport EUlogis.com.

“Din analizele noastre reiese faptul că, publicând oferte si activând pe platforma EUlogis.com, sunt de 5 ori mai multe șanse în a găsi oferta potrivită atât pentru comercianți cât și pentru transportatori. Este un mediu online ușor de utilizat, intuitiv. Prin urmare, încurajăm producătorii și companiile de transport să își ușureze activitatea accesând și utilizând gratuit EUlogis.com” declară Veronica Polak, Key Account Manager.

Pentru a crea un cont gratuit, sunt necesari pașii prezentați mai jos.

1. Înregistrați-vă pe ro.EUlogis.com și adăugați datele companiei dumneavoastră;

2. Adăugați gratuit date despre camionul disponibil / marfa de transportat disponibilă;

3. Urmăriți periodic platforma pentru a beneficia de oferte care sa coincidă cu cerințele dumneavoastră.

Toate conturile create în platforma EUlogis.com își pot gestiona detaliile, pot adăuga listări noi cu marfă de transportat sau camioane de încărcat, primesc instantaneu notificări prin email în momentul în care o listare este publicată pe platforma bursei transporturilor și se potrivește cerințelor ofertelor active. Avantajele extra oferite de contul ContactPASS sunt opțiuni precum posibilitatea de a vedea datele de contact a altor membri și inițierea unei conversații prin chat.

Sistemul EUlogis.com poate fi accesat ușor și sigur atât prin orice browser de PC / Laptop, cât și de pe orice dispozitiv smartphone sau tabletă, prin intermediul aplicațiilor mobile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nvm-new-vision-srl/de-ce-sa-alegi-bursa-de-transport-eulogis-com