Regaseste-ti stralucirea. Fii Antreprenor spiritual! 26 ianuarie 2013

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, HR

O zi dedicata tie, celui/celei care cauta sa imbine latura de business cu latura spirituala, pentru a le trai armonios pe amandoua.

Seminar gratuit pentru femeile care si-au inceput oficial afacerea in 2012 (burse finantate in cadrul programului Femina) si aproape gratuit pentru aceia dintre voi care rezonati cu acest subiect si doriti sa descoperiti mai multe!

Ce este Antreprenorul Spiritual?
Antreprenorul spiritual este cel pentru care afacerea sa este parte din scopul/misiunea vietii sale si o traieste dintr-o totala expresie de sine.

Antreprenoriat spiritual

Regasesti-ti stralucirea. Fii Antreprenor Spiritual!

Andrea Filip

Antreprenorul spiritual este persoana care si-a acceptat si integrat natura spirituala in tot ce gandeste, face, are si creaza o afacere, ale carei produse, procese, relatii si perspective il reprezinta.

Bineinteles ca multi “antreprenori clasici” ar spune ca isi iubesc afacerile si ca ii exprima insa masura in care se afla in echilibru cu cine sunt ca spirit este ceva subtil.

Agenda seminarului cuprinde:

- Ce este si cum sa fii un Antreprenor Spiritual

- Cum iti creezi propriul tau ocean albastru [Blue Ocean Strategy];

- Structurile tale de suport pentru dezvoltarea propriului business;

- Brandul tau personal ca extensie a brandului firmei tale

- Evolutia constiintei si relevanta asupra actiunilor noastre.

Cursul este sustinut de Andrea Filip, antreprenor si trainer ThetaHealing . Fondator si presedinte al primului Centrul de Dezvoltare a Carierei din Romania, Andrea are experienta de management organizational, training, mentoring de peste 10 ani si mii de persoane beneficiari ai proiectelor initiate sau coordonate.

Cine poate participa: oricine doreste sa fie un alt fel de antreprenor! Antreprenor Spiritual Detalii organizatorice: Taxa de participare: 124 RON/persoana Inscrierile se fac pana in 24 ianuarie, prin plata integrala a taxei de participare la seminar. Evenimentul incepe de la ora 8.30 cu inregistrarea participantilor. Seminarul se desfasoara efectiv intre orele 9-18, dureaza 6 ore si jumatate, cu doua pauze de 15’ de cafea si o pauza de pranz de 1 ora. Pentru a va trimite detalii despre inscriere si contul in care se face plata va rugam sa ne scrieti un emai la: mail@andreafilip.com, cu subiectul: Antreprenor Spiritual. Se ofera burse (adica pot participa gratuit) femei antreprenor care si-au deschis o firma sau au devenit persoane fizice autorizate in anul 2012. Daca doriti sa participati si sa aplicati pentru bursa va invitam sa trimiteti un email la mail@andreafilip.com cu numele, prenumele, copie dupa CUI-ul firmei si actul constitutiva sau copie dupa actul de constituire al PFA-ului sau II-le si motivatia pentru care doriti sa participati la acest seminar. Locurile gratuite sunt oferite in cadrul proiectului „FEMINA – Formare pentru jurnalişti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Naţională şi Advocacy pentru afirmarea egalităţii de şanse şi de gen”. Proiect cofinantat din Fondul Social European prin “Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013” – “Investeste in oameni!”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/on-active-srl/regaseste-ti-stralucirea-fii-antreprenor-spiritual-26-ianuarie-2013