Fierbinteanu – Live Exposure, vineri, la Casa de pe Chei

BUCURESTI - 16 iulie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Vineri, 18 iulie, de la ora 20, gradina Casei de pe Chei (Splaiul Unirii, 195) va fi gazda unui show live Fierbinteanu. Duo-ul electro/experimental pop bucurestean va fi acompaniat la chitara de un invitat special si va interpreta piese noi de pe viitorul album, Massive Exposure.

Fierbinteanu – Live Exposure, vineri, la Casa de pe Chei
 Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate in Romania.

Paul Breazu, Dilema Veche

Fierbinteanu este un duo electro/experimental pop din Bucuresti, format din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (computer, bas, voce). Muzica lor inglobeaza elemente pop, electro, psihedelice, noise, ambientale si colaje de sunete.

Cristian Fierbinteanu face parte si din proiectul Plurabelle, al carui album de debut, Phantom Pyramid, a fost lansat, luna trecuta, de label-ul francez Stellar Kinematics: http://www.stellarkinematics.com/releases/plurabelle-phantom-pyramid/

In 2012, Fierbinteanu a castigat concursul de remixuri dupa muzica lui Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh. Trupa a lansat independent un maxi-single, Love Goes Round In Circles (2011) si un dublu-CD, The Beauty Of Music (2012), ambele disponibile via Bandcamp. A urmat albumul Silence As Beauty lansat anul trecut, la Local Records.

Vineri, in gradina Casei de pe Chei, Fierbinteanu vin cu piese noi de pe viitorul album, Massive Exposure, ce va fi lansat in toamna acestui an.

Web: http://www.fierbinteanu.com/

Video: http://www.youtube.com/watch?v=POF3Ln3784M

Vineri, 18 iulie, gradina Casei de pe Chei (Splaiul Unirii, 195) va fi deschisa incepand cu ora 19, iar concertul va incepe la ora 20. Artist support fee: 20 lei

Facebook event: http://www.facebook.com/events/327621607396138

Parteneri media: Metropotam, Mood Boards, Veioza Arte, Neaparat.ro, ArtWe, Feeder.ro, Formaje.

Despre OneDay

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical din Romania, un proiect independent de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie.

Portofoliu de evenimente: http://oneday.ro/live/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday/fierbinteanu-live-exposure-vineri-la-casa-de-pe-chei