Concurs de fotografie cu premiu o camera digitala

BUCURESTI - 14 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In luna iunie, pe www.pcforum.ro concursul de fotografie are ca premiu principal o camera foto digitala. Exista un concurs de editare foto cu premii in abonamentele la revista PC Wolrd si un concurs dedicat celor care recomanda membri noi unde se pot castiga un MP3 player si un headset Bluetooth.

PCForum.ro continua in fiecare luna concursurile de fotografie, de data aceasta tema concursului fiind 'Tehnologie si fotografie'. Orice membru , chiar si cei inscrisi in ultimul moment, pot incarca poze si pot participa la concurs. Pozele vor fi votate in perioada 21-30 iunie de membri cu vechime ai forumului astfel incat votul sa nu poata fi influentat.

Concursul de editare foto presupune modificarea (in bine) a pozelor incarcate la rubrica corespunzatoare din www.pcforum.ro. Este vorba de un peisaj si de o cladire. Acestea de asemenea pot fi prelucrate si de membri nou-veniti. Premiul intai consta in abonament la PC World pe un an de zile cu tot cu DVD-ul inclus cu programe. Sunt trei premii in total!

Pentru cei care vor sa aduca membri noi pe forum, echipa PCForum.ro a pregatit doua premii: un MP3 player pentru cel care aduce cei mai multi membri activi, precum si un set headset Bluetooth pentru ocupantul locului doi.

Pe PCForum.ro sunt in fiecare luna concursuri cu premii importante. Pina acum s-au castigat playere MP3 de la Philips si Samsung, camere web Creative, abonamentele la revistele din domeniu si multe alte premii.

Pe www.pcforum.ro intra pasionatii de tehnologie care vor sa discute despre Hardware, Software, Internet si Comunicatii, Gadgeturi si Jocuri Video.

Despre Online Business Services

PCForum.ro este un serviciu de informare, dezbateri si divertisment oferit gratuit de Online Business Services, companie autohtona cu activitati in domeniul Internetului si al marketingului online.OBS detine de asemenea OKey.ro si CosmeticeNaturale.com

Dan Dragomir
editor@pcforum.ro