Angajari de studenti prin www.studentcv.ro

BUCURESTI - 11 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Arhiva Nationala de CV-uri Studentesti lanseaza solutia de recrutare online a studentilor.
Baza de date cuprinde la o luna de la lansare peste 1900 de studenti si este in continua crestere.

Angajari de studenti prin www.studentcv.ro

Accesand www.studentcv.ro , angajatorii beneficiaza de urmatoarele avantaje:

1. Cautare GRATUITA si NELIMITATA in baza da date de CV-uri

Cv-urile studentiilor sunt completate in formatul unic recunoascut la nivel European, formatul
EuroPASS. Aceste cv-uri sunt structurate perfect pentru o mai buna vizualizare, avand sectiuni
speciale de voluntariat si activitati extracurriculare ce pun in evidenta capacitatile si competentele
studentului. Cautarea se poate face detaliat, dupa universitatea, facultatea si specializarea la care
studentul este inscris.

2. Postare GRATUITA si NELIMITATA a ofertelor de job-uri part-time sau full-time

Accesand contul, angajatorii au posibilitatea de a posta job-uri part-time si full-time targetat, pentru un grup restrans de studenti de la o anumita universitate, sau poat cere mediatizarea job-ului
prin newsletter catre toti studentii aplicanti.

3. Completarea unui minisite al companiei dumneavoastra pe www.studentcv.ro

StudentCV vine in sprijinul dumneavoastra. ACUM va puteti prezenta mai bine compania in fata
studentilor. Astfel, aveti o vizibilitate sporita in cadrul site-ului si studentii vor putea intelege mai bine
ce doriti intradevar de la ei. Acum puteti sa explicati pe larg filosofia companiei si la ce va asteptati
din partea unui student.

4. Posibilitatea de a integra in site-ul firmei angajarea studentilor pe baza sistemului StudentCOD

StudentCOD reprezinta cea mai noua unealta prin care, dumneavoastra, angajatorul puteti angaja forta de munca tanara, respective studenti si proaspat absolventi. Dupa adaugarea scriptului StudentCOD pe site-ul dumneavostra nu mai trebuie sa faceti nimic. De fiecare date cand un student sau un absolvent aplica prin StudentCOD pozitie deschise in acel moment, veti fi notificat imediat pe email de existenta unui cv in baza dumneaostra personala de date.

5. Creerea unei baze de date proprii cu studenti in contul personal
Fie ca este vorba de job-uri full-time sau part-time, studentCOD-ul va ajuta sa va creeati o baza de date unica si pesonalizata cu CV-uri studentesti in format EuroPASS, unicul format de cv recunoscut la nivel European si din 2007 si de catre Romania. Ca si in Outlook veti gasi acolo cv-urile in asteptare, care asteapta sa fie sortate, adaugate in foldere, contactate sau trimise unor colaboratori apropiati ai dumneavoastra pentru o parere.

Despre OnlineStudent.ro

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (A.N.O.S.R.) si portalul de resurse studentesti www.OnlineStudent.ro au lansat pe 22 noiembrie 2006 proiectul national si international „ StudentCV.ro - Arhiva Naţională de CV-uri Studenţeşti ”. StudentCV.ro urmareste sa implice in acest proiect toate Asociaţiile Studenţeşti membre A.N.O.S.R. si nu numai, a ONG-urilor si asociatiilor de profil care lucreaza cu voluntari studenti sau tineri absolvenţi. Totodata sistemul StudentCOD se vrea a fi o punte facila de legatura intre toate firmele angajatoare doritoare de a angaja forta de munca proaspata si dornica de afirmare, tineri cu idei si concepte noi, sau part-timeri dornici să câştige un ban de buzunar.
sebastian.enache@studentcv.ro
sebastian.enache@studentcv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/onlinestudent-ro/angajari-de-studenti-prin-www-studentcv-ro