Antena 1 pe telefonul tau Orange

BUCURESTI - 22 aprilie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Orange Romania operatorul ce a lansat prima data in Romania televiziune pe telefonul mobil si servicii video inca din octombrie 2004 anunta astazi incheierea unui parteneriat cu Antena 1 prin care incepand de acum clientii Orange au posibilitatea sa vada direct pe telefonul mobil emisiunile de stiri si programe ale Antenei 1.

Astfel, in pagina video din portalul Orange World, sunt disponibile zilnic pe telefon stirile Observator de la ora 19.00 precum si Emisiunea 9595 - Te invata ce sa faci. Acestea se adauga serviciilor video oferite de Orange pana in prezent - televiziune in direct, sport, stiri, horoscop, meteo, muzica, film.

Anuntul referitor la parteneriat a fost facut public de catre Richard Moat – Director Executiv Orange Romania la conferinta “Ziua Comunicatiilor” din cadrul CERF. Acesta a spus: “Ne face mare placere sa anuntam acest parteneriat cu Antena1, una din cele mai importante televiziuni din Romania. Intentionam sa aduagam cat mai multe televiziuni in portalul Orange World astfel incat fiecare client sa aiba posibilitatea sa gaseasca ceea ce il intereseaza. O data cu lansarea portalului wap Orange World clientii nostri pot gasi servicii de informatii si divertisment si mai variate, serviciile video fiind printre cele mai atractive.”

“Ne bucuram ca incepand de astazi telespectatorii nostri pot urmari emisiuni Antena1 TV si pe telefonul mobil. De acum, atunci cand nu vor ajunge seara la timp sa vada Observatorul pe televizorul din sufragerie acestia vor avea posibilitatea sa-l vada pe telefonul mobil.“ a spus Vlad Petreanu – Redactor Sef Antena1.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/antena-1-pe-telefonul-tau-orange