Caloriferele electrice - unele dintre cele mai utile produse pentru casă

Timisoara - 26 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Touch&Heat testează calorifere electrice NFC pentru piața din Uniunea Europeană. Noile calorifere vor fi mai ușor de utilizat și vor economisi considerabil energia electrică.

Cel mai bun calorifer electric

Burgstädt, Germania, 02 februarie 2022 - Astăzi, Touch&Heat a anunțat faza de testare pe teren a „proiectului NFC-radiator”. Cu sprijinul DigiFed pentru finanțare europeană, proiectul accelerează implementarea de noi produse de încălzire electrică care îmbunătățesc eficiența energetică prin utilizarea Near Field Communication (NFC) și a aplicațiilor mobile pentru a face configurarea funcțiilor de economisire a energiei mai ușoară și mai eficientă.

În această etapă de testare pe teren, primii consumatori europeni încearcă noua funcționalitate NFC în Germania, Franța și Regatul Unit. Potrivit ADEME francez (l'Agence de la Transition Ecologique), echiparea completă a gospodăriilor cu calorifere electrice economice și programabile, poate reduce consumul anual de energie cu până la 15% - o contribuție importantă la îndeplinirea obiectivelor de durabilitate ale UE.

Noile produse NFC permit instalatorilor și proprietarilor să conecteze automat și în siguranță un telefon mobil la un anumit calorifer electric cu un gest de atingere intuitiv și fără a introduce coduri de acces. Utilizatorii configurează programul zilnic de încălzire și alte funcții din aplicație. Noua configurație este transmisă prin NFC cu un al doilea gest de atingere. Aceeași configurație poate fi aplicată rapid și eficient mai multor calorifere cu același gest de atingere. Utilizarea aplicației mobile îmbunătățește înțelegerea utilizatorilor cu privire la setările programabile și elimină nevoia manualelor de utilizare tipărite.

Generațiile anterioare de radiatoare electrice fie nu aveau controale programabile, fie se bazau pe ecrane LCD și butoane de comandă. Cerințele UE de durabilitate nu mai permit vânzarea de produse de încălzire neprogramabile.

Produsele care foloseau comenzi LCD/butoane s-au dovedit a fi ineficiente și complicate atât pentru instalatori, cât și pentru consumatori. Drept urmare, mai puțin de 20% dintre proprietari și-au programat produsele de încălzire, în ciuda potențialului de economisire a energiei.

Proiectul Touch&Heat este o colaborare a trei companii europene cu expertiză complementară care acoperă întregul lanț de dezvoltare a produselor, de la inovare la producție:

- Lucht LHZ Elektroheizungen – un designer și producător german de aparate de încălzire.

- Cotherm SAS – un IMM francez care proiectează comenzi termostatice electronice.

- IoTize SAS – start-up francez care proiectează soluții wireless și NFC pentru conectarea aparatelor la telefoane mobile și rețele.

Proiectul este susținut de DigiFed pentru finanțare europeană care a ajutat partenerii proiectului să accelereze dezvoltarea, testarea și implementarea noilor produse de încălzire NFC, precum este cel mai bun calorifer electric

Despre Lucht LHZ:

Lucht LHZ este o companie de familie inovatoare, de dimensiuni medii, în domeniul tehnologiei de încălzire electrică a încăperii, orientată spre viitor. Produsele sunt fabricate de mașini moderne de producție și cu angajați foarte bine calificați pentru a îndeplini toate cerințele naționale și internaționale pentru sistemele moderne de încălzire. Lucht LHZ are succes la nivel internațional și furnizează sute de dealeri specialiști în peste 30 de țări din întreaga lume.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/caloriferele-electrice-unele-dintre-cele-mai-utile-produse-pentru-casa