Catalin Botezatu lanseaza prima colectie de vinuri, Bote D'Amore impreuna cu Casa de Vinuri Bucium Iasi

BUCURESTI - 22 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri

Catalin Botezatu scoate pe piata saptamana asta prima colectie de vinuri semnata "Bote D'Amore", colectia de vara, in colaborare cu prestigioasa Casa de Vinuri Bucium Iasi.

Colectia de vara Bote D'Amore

Catalin Botezatu

"Fabricarea bauturilor a fost atent studiata, pentru ca produsele finite sa atinga, in soiuri, calitate, concentratie si arome, preferintele cat mai multor consumatori de vinuri fine.

In materie de calitate, gama Bote D'Amore reprezinta o puternica alternativa romaneasca la vinurile si spumantele premium produse in afara tarii noastre. E un proiect ambitios in care am pus mult suflet, e dorinta mea de a promova podgoriile romanesti care stau la loc de cinste si vinurile noastre care pot concura cu succes cu orice case mari de vinuri de peste hotare. Bucium Iasi e partenerul perfect in acest proiect. Vreau ca aceasta prima colectie de vara sa fie accesibila oricui, e o colectie de vinuri bune pe care si le poate permite oricine", a declarat designer-ul. Gama Bote d'Amore cuprinde:

- Vin Rose Demisec, 11% alc, cu indicatie geografica Dealurile Moldovei;

- Spumant Rose Dulce, 10,5% alc.

- Spumant Alb Brut, 12% alc.

Denumirea gamei, BOTE D'AMORE, reprezinta un joc de cuvinte intre numele lui Catalin Botezatu si expresia italiana "Botte d'Amore" (Butoiul cu Dragoste)". "Incepand de saptamana aceasta ele sunt disponibile spre comanda, vor intra pe piata acolo unde vor fi dorite. Sunt convins ca dupa ce vor fi degustate se vor bucura de succes. Nu sunt un mare bautor, nu mi-au placut niciodata bauturile tari, dar in topul preferintelor mele se regasesc spumantele, roze-ul, bauturile lejere, aici pot sa ma declar cunoscator, asa ca am fost un critic foarte acid pana cand am ales sortimentele care sa faca parte din prima mea colectie", a conchis Catalin Botezatu.

Despre Personal Branding

Monica Vlad Personal Branding & PR
Consultanta imagine persoane & Companii
monica@monicavlad.ro