Prima generatie de absolventi ai cursului de Sisteme ERP organizat de Pluriva pentru studentii Facultatii de Stiinte Economice

BUCURESTI - 24 aprilie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Stiinta / Cercetare

Prima promotie a cursului de Sisteme ERP, „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP”, a sustinut examenul de absolvire in luna aprilie 2014. Acest curs este singurul de sisteme ERP organizat in cadrul facultatilor cu profil economic din Romania si a fost sustinut pentru studentii din anii II si III ai Facultatii de Stiinte Economice – Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti in perioada octombrie 2013 – aprilie 2014.

Conf. Univ. Dr. Florin Vaduva, Decan - Facultatea de Stiinte Economice

Conf. Univ. Dr. Florin Vaduva, Decan - Facultatea de Stiinte Economice

Diplome de absolvire a cursului ERP

Absolventii cursului au primit diplome de absolvire din partea Pluriva, producator al sistemului integrat de gestiune Pluriva ERP, si a Facultatii de Stiinte Economice. Examenul final s-a desfasurat sub forma unei probe practice, in care studentii au efectuat anumite operatiuni in sistemul ERP.

Seminariile cursului de „Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP” au acoperit urmatoarele componente cheie: impactul in business al implementarii unui sistem ERP, nevoile de utilizare a unui sistem IT integrat, fluxurile modulelor financiar – contabil, ale modulelor operationale de tip vanzari, cumparari, stocuri, resurse umane, CRM sau suport si sistemele de Business Intelligence.

Viziune de ansamblu asupra organizatiei

Seminariile s-au desfasurat saptamanal in laboratorul de informatica al Facultatii de Stiinte Economice si au fost sustinute de Project Managerii Pluriva ERP. Consultantii Pluriva au oferit o viziune de ansamblu asupra implementarii si utilizarii unui sistem ERP intr-o companie, atat aspecte teoretice, pentru fixarea notiunilor principale, cat si cunostinte practice, legate de folosirea aplicatiei LIVE. Seminariile au inclus studii de caz de la implementari reale, finalizate cu succes la clienti din Romania, explicate detaliat de catre Project managerii Pluriva ERP.

Intelegerea modului in care functioneaza o afacere

Absolventii cursului de sisteme ERP au primit mai mult decat o diploma buna de trecut in CV sau in profilul de LinkedIn. Ei au acumulat cunostinte valoroase de business, si-au format o imagine de ansamblu asupra companiilor romanesti, privind modul in care departamentele unei afaceri lucreaza impreuna. La interviurile de angajare la care vor participa, absolventii vor avea avantajul cunoasterii si intelegerii modului in care informatia circula in cadrul unei afaceri si cum aceasta genereaza rapoarte de business pentru manageri”, a declarat Conf. Univ. Dr. Florin Vaduva, Decan - Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Titu Maiorescu”.

Pe durata cursului, cei 15 absolventi au accesat sistemul ERP prin Internet, online, pe instanta creata si implementata de Pluriva special pentru curs. Aceasta instanta este gazduita in Data Center-ul Pluriva ERP, unde exista infrastructura necesara pentru back-up date si sisteme de protectie informatica. Sistemul Pluriva ERP ramane disponibil pentru accesul online al studentilor si dupa terminarea perioadei de cursuri. Tot online, direct in sistem, studentii vor beneficia in continuare de materialele de training si de suport Pluriva ERP, pentru a intelege modul de operare si pentru a exersa fluxurile de business.

Urmatorul curs, in luna octombrie 2014

Cursul Productivitate si control: Gestiunea Afacerilor folosind sistemul integrat Pluriva ERP va continua si in anul universitar 2014 – 2015. O parte din absolventii cursului beneficiaza deja de stagii de practica in compania Pluriva. In cadrul viitoarelor proiecte de implementare Pluriva ERP din urmatorii ani ne vom intalni probabil cu unii din studentii de la curs, angajati in diferite companii din Romania”, a declarat Georgian Rosu, General Manager Pluriva.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie IT furnizoare de soluții informatice complete: servicii informatice de business, ERP si dezvoltare software. Scopul Pluriva il constituie eficientizarea modelului de business al clienților si creșterea performantei si profitabilitații acestora. Valorile definitorii ale firmei sunt: Inovația, Flexibilitatea, Profesionalismul si Spiritul de echipa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pharmec-software1/prima-generatie-de-absolventi-ai-cursului-de-sisteme-erp-organizat-de-pluriva-pentru-studentii-facultatii-de-stiinte-economice