Un brand se naste sau se constuieste? Brand Promo 13 – 14 noiembrie

BUCURESTI - 16 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Atunci cand lasam un nou produs sau infiintam o noua companie nu stim daca va deveni intr-adevar brandul pe care ni l-am dorit sa ajunga. Iar de multe ori nici nu ne propunem sa avem n brand. Insa atunci cand avem unul, folosim toate instrumentele si tehnicile necesare pentru a-l creste, dezvolta sau mentine. Comunicarea este cruciala in demersurile de management al brandurilor.

Pe parcursul trainingului participantii isi vor insusi cunostinte privind notiuni esentiale de branding, se vor familiariza cu principalele tehnici de comunicare si vor realiza in cadrul work-shop-urilor un proiect de campanie de comunicare.

Prima zi este dedicata Prezentarii Notiuniulor de Branding si a principalelor tehnici de comunicare de marketing, fiind prezentate exemple.

A doua zi este dedicata structurii unei campanii de comunicare. Participantii vor proiecta in cadrul unui work-shop o campanie de comunicare.

Tematica Brand Promo:

1. Notiuni de baza despre brand
2. Proiectarea unui brand
3. Exemple si analize de branduri
4. Principalele Tehnici de Comunicare de Marketing
5. Planul unei Campanii de Comunicare de Marketing

Tematica detaliata este disponibila pe www.marketingforum.ro

Pachetul de Training Contine:
Participarea la Lucrarile Trainingului
Suporturi de curs in format text integral
Diploma de participare
Masa de pranz in fiecare zi
Pauze de cafea - cate 3 in fiecare zi
Cartea BuzzMarketing
Bonus Boia conform programului de fidelizare PICANT (www.picant.ro)

Taxa de participare la Brand Promo este 1000 RON+TVA/persoana la care se pot aplica
10% Reducere pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 27 Octombrie 2008
5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Data Limita pentru inscrieri este 10 noiembrie 2008

Despre Picant Events SRL

PICANT (www.picant.ro) reprezinta un concept de traininguri de marketing si comunicare bazat pe specializare si eficienta.

Sloganul PICANT – „Knowledge & More” – ilustreaza beneficiile participantilor la trainingurile organizate de PICANT - obtinerea a mai mult decat simple informatii!

Printre Trainingurile PICANT (www.marketingforum.ro ) se numara: Event'or, Brand Promo, Advanced Exhibiting, iSell, Web Wizard, Junior Brand, Insider, Marketer Start si altele.

Ioana ANESCU

mk@marketingforum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/picant-events-srl/un-brand-se-naste-sau-se-constuieste-brand-promo-13-14-noiembrie